NLO u Prijakovcima: Dobra šala ili neobična posjeta?! FOTO

  • 14.12.2015.11:07

Neobične fotografije koje su zabilježili članovi porodice Zorić na nebu iznad svoje kuće u Prijakovcima izazavale su veliku pažnju javnosti.

Mobilnim telefonom su snimili, kako tvrde, nepoznati leteći objekat.

Zarići tvrde da je veliki obris koji liči na NLO nestao nakon nekoliko sekundi. Dok neki tvrde da je riječ o aplikaciji sa interneta , drugi preporučuju ozbiljnu istragu neobičnog objekta snimljenog na fotografijama.

Dok se čekaju detaljnije informacije o neobičnom slučaju i dok se Zorići pitaju da li će neko doći da istraži neobičnu pojavu "vanzemaljci" iz Prijakovaca svakako će biti glavna tema, kako Zorića i njihovih komšija tako i mnogih Banjalučana.

 

[gallery ids="341511,341512,341513"]

Poslušajte kako je to izgledalo i kakvi su utisci Zorića iz Prijakovaca. Opisali su ono što su vidjeli !

NLO iz Prijakovaca probudio je maštu mnogih građana. Dan nakon priče o neobičnoj pojavi u tom selu nadomak Banjaluke mnogi su imali svoju verziju NLO-a nad Banjalukom i okolinom. Ovo je NLO iz Borkovića!

borkovici

nlo borkovici

Čitaoci ATV portala poslali su nam i fotografije kojima objašnjavaju eventualnu pojavu NLO-a u Prijakovcima. Kako kažu riječ je o aplikaciji Camera360 koja ima filter uz koji se mogu napraviti takvi efekti.

nlo

Još pročitajte:

Fotografisali smo NLO – tvrdi porodica iz Prijakovaca