Njihove obline nikoga ne ostavljaju ravnodušnim FOTO

15:46, 09.03.2015.
Thumbnail

Danas više nego ikad u modi su mršavice, ali žene sa oblinama uvijek će privlačiti pažnju pravih ljubitelja ljepote. Ovo su dame koje su svojim oblinama osvojile kako muškarce, tako i žene.

1) SALMA HAJEK

obline1

Salma je jedna od rijetkih holivudskih zvijezda koja može da se pohvali da je na njoj sve prirodno. Ono što je posebno izdvaja, a na čemu joj zavide žene širom svijeta je njen bujan dekolte.

2) DŽENIFER LOPEZ

obline2

Njene obline slavne su koliko i ona sama. Džej Lo ne propušta da ih naglasi, bilo da je crveni tepih u pitanju ili nastup - od dubokih dekoltea do dubokih šliceva ona je uvek seksi koja god da je prilika.

3) KIM KARDAŠIJAN

obline3

Može se reći da su njene obline jedne od najslavnijih na svijetu u ovom trenutku. Kritičari čak kažu da je to jedino Kim može da ponudi javnosti, a da se toga ne stidi vidjeli smo više puta do sad. Starleta je mnogo puta pozirala potpuno gola za različite magazine, uključujući čuveni Plejboj.

4) KELI BRUK

obline4

Iako je imala problema sa kilogramima, Keli, koja je sve bliža staroj formi, i dalje je jedna od najzgodnijih žena na svijetu. I često to pokazuje fotografijama u donjem vešu.

6) SOFIJA VERGARA

obline5

Prelijepa kolumbijka Sofija Vergara mnogo puta do sada ponijela je titulu najzgodnije glumice. Malo ko bi mogao da kaže da to priznanje nije zasluženo, posebno ako se uzme u obzir da je glumica već zagazila u petu deceniju.

5) BIJONSE

obline6

Osim što je izvrsna pjevačica, Bijonse važi za jednu od najlepših žena u šoubiznisu. U nekoliko anketa do sada proglašena je za najzgodniju ženu na svijetu, a ona sama kaže da su obline najlepša stvar koju jedna žena ima.