Ni kiša nije pokvarila spektakularnu završnicu OK festa

  • 03.07.2017.20:53

Nestvaran završetak OK festa dugo će se pamtiti i prepričavati. Kako je pljusak pojačavao, „Let tri“ je „dodavao gas“ dovodeći atmosferu do usijanja.

Kišu kao da niko nije primjećivao.

"Mi uvijek pojačavamo, bez obzira na kišu. Volio bih da nije ovoliko potopilo. Donijelo je sigurno čar, novu dimenziju nastupu", rekao je Zoran Prodanović, „Let tri“.

Pamtiće se i zagraljaji Damira Urbana i Dubioza kolektiva sa fantastičnom publikom.

"Žao mi je da nismo ovdje duže vremena, ali sljedeće godine znam da ćemo doći makar turistički, čudno", kaže Damir Urban.

I posjetioci, kojih je bilo desetak hiljada dnevno, od čega tri hiljade u kampu, obećavaju da se sigurno vraćaju na Tjentište.

Zahvaljujući OK festu, čiji su sastavni dio planinarenje na Maglić i rafting Tarom, sve više se priča o fočanskim prirodnim ljepotama. Uz promociju turističkih potencijala, festival je i dobra prilika Fočacima da poprave kućni budžet.

"Svako domaćinstvo je moglo da ima svoj interes u toku trajanja festivala, s obzirom da se tražio krevet više i da nam je u ovom trenutku potrebno šest hiljda jedinica smještajnih", rekao je Dubravko Suvara, direktor OK festa.

OK fest nastavlja da raste, a organizatori za iduću godinu najavljuju i koncerte svjetski poznatih imena.