Natašu Bekvalac pretukao suprug

14:11, 14.04.2018.
Thumbnail

Nataša Bekvalac, koja se porodila prije mjesec i po dana, noćas je pretrpjela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića.

Poznata pjevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, ćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem. Kako se nezvanično saznaje, on ju je u njenom stanu na Dedinju prvo udario pesnicom u glavu, a onda joj napravio i modricu na oku.

Do porodičnog nasilja je došlo kada je Lazukić rano jutros kući došao pijan i legao pored Nataše. Ona je ustala i u njegovom telefonu potom našla razne ljubavne poruke, poslIJe čega je izbila svađa, a onda je on i fizički nasrnuo na nju i nanIOo joj povrede. Nataša je pomoć potražila u Urgentnom centru i slučaj prijavila policiji, koja je otišla do njenog stan, ali Lazukića tamo nije zatekla.

Natašina starija ćerka Hana iz braka sa Danilom Ikodinovićem, bila je u Novom Sadu kod babe i dede, pa nije prisustvovala ovoj neprijatnosti.

Kako Kurir saznaje policija je odmah obavijestila nadležno Prvo osnovno tužilštvo koje je naložilo da se saslušaju i Nataša i njen suprug, kao i svjedoci, ako ih je bilo. Tužilaštvo je takođe naložilo da im se dostavi ljekarska dokumentacija o povredama pjevačice, nakon čega će odlučiti da li će protiv Lazukića biti pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.

(kurir)