Nataša Bekvalac izgubila 100 000 evra

09:53, 23.10.2017.
Thumbnail

Pop zvijezda Nataša Bekvalac uživa u drugoj trudnoći i ne skida osmijeh sa lica. Atraktivna plavuša održala je svoj posljednji nastup za ovu godinu u najvećem Beogradskom klubu "Gotik" , gdje je još jednom dokazala da je pravi profesionalac.

Ovog puta izostao je atraktivni stajling, po kojem je pjevačica poznata kada se pojavi na bini, međutim, muzička zvijezda nije željela da pretjerano ističe svoj trudnički stomačić, koji se samo nazirao kroz crnu haljinu.

natasa bekvalac

Bekvalčeva je stavila tačku na sve nastupe do kraja ove godine, jer joj je zdravlje bebe najvažnije. Ipak, njena odluka da više ne pjeva koštaće je oko 100.000 evra.

Nataša svake njedelje ima po dva nastupa i da je jedna od rijetkih pop pjevačica koje nastupaju bez pauze, kako u Srbiji, tako i širom regiona. Prije nego što je saznala da je u drugom stanju, ona je imala bukirane nastupe sve do kraja ove godine, a trebalo je da nastupi i u jednom beogradskom klubu za doček Nove godine.

Ipak, vijest o trudnoći je malo poremetila planove, pa je u dogovoru sa svojim menadžerom otkazala sve dogovorene nastupe.