Napunila 57: Lepoj Breni iznenađenje za rođendan!

10:25, 21.10.2017.
Thumbnail

Lepa Brena proslavila je 57. rođendan na svadbi kod kolega Gorane Babić i Marka Gačića, a tačno u ponoć porodica i prijatelji priredili su pjevačici iznenađenje.

Naime, nakon što je i zvanično započeo 20. oktobar, datum na koji je Brena rođena, muški članovi porodice Živojinović su predvođeni mladencima iznijeli veliku rođendansku tortu sa slikom Lepe Brene i otpjevali joj rođendansku pjesmu.

LEPA BERNA

Dirnuta ovim gestom, pjevačica se zahvalila svim gostima i mladencima u kratkom govoru, a potom se latila mikrofona i otpjevala nekoliko svojih najvećih hitova.

"Ne mogu da nađem prave riječi da vam se zahvalim. Odavno sam prestala da slavim rođendane, jer su pali u drugi plan zbog rođendana moje djece. Važnije su mi svadbe ovakvih divnih ljudi i hvala vam što ste se sjetili da me ubacite u vašu priču. Imam samo jedno da vam kažem, molim muzičare za C-dur", rekla je Brena, nakon čega je mladencima, ali i svim gostima zapjevala pjesmu „Ja nemam drugi dom”.

Međutim, tu nije bio kraj, jer je odmah potom zapjevala stare hitove poput „Sitnije, cile, sitnije”, „Imam pjesmu da vam pjevam”, i atmosferu na slavlju dovela do usijanja.

Brenin sin Viktor bio je jedan od najraspoloženijih gostiju, jer je imao dvostruki razlog za slavlje. Naime, osim što je bio najveseliji na svadbi dobrog prijatelja, Viktor nije mogao da sakrije radost zbog uspjelog iznenađenja za majku.

Osim Brene, mikrofona su se u večernjim satima latile i Nadica Ademović, ali i Zlata Petrović, dok je goste na samom početku slavlja zabavljala Andreana Čekić.

MLADENCI

Gorana Babić i Marko Gačić, mlade zvijezde „Granda”, izgovorili su sudbonosno „da” pred rodbinom i prijateljima, a crkveno vjenčanje upotpunili su i krštenjem ćerke Nikoline. Mladenci su ispoštovali sve srpske običaje. Gorana je za kumu odabrala koleginicu Tamaru Milutinović, koja ju je i upoznala sa suprugom.

Gorana Babić, bivša djevojka Nenada Marinkovića Gastoza, blistala je u prijelepoj vjenčanici, a radost nije krila.

"Nas dvoje smo ponosni roditelji, srećni smo što smo je krstili ", rekla je Gorana i dodala da je Nikolina bila vesela tokom krštenja, kao i da su je oduševili trubači.

Mladoženja je otkrio da su željeli da ispoštuju sve običaje, pa nije mogao da dočeka da vidi dragu, pošto su dan vjenčanja započeli svako u svom domu, gdje su se pripremali za najradosniji čin.

"Moja mlada je kao boginja i stvarno sam se još više zaljubio danas", rekao je Marko.

(Alo)