Najvjenčanje: Ne propustite veliko finale

09:29, 24.04.2017.
Thumbnail

Večeras od  21:00 na programu ATV-a očekuje vas polufinalna emisija najromantičnijeg show programa “Najvjenčanje”.

Otkrićemo  vam  ko su najsrećnije buduće mladenke. Od gomile pisama koja su stigla u inboks naše fb stranice izabrali smo tri najljepša i najmaštovitija.
Samo jedna od njih osvojiće svoju vjenčanicu iz snova koju poklanja studio Hera.

Već sutra očekuje nas veliko finale uz muzičke goste i uzbudljivo odbrojavanje do proglašenja!
Parovi su sve bliže tituli najvjenčanja i glavnoj nagradi u iznosu od 5000 KM UniCredit Bank Banja Luka! Pobjednike očekuju i pokloni iz butika Anastasija i Orfej footfashion-a.

 

Dijana i Dario polufinale

Za vaše favorite mogli ste glasati prethodnih nekoliko sedmica i možete sve do posljednjeg trenutka. Tako ćete njima obezbjediti pobjedu ali i sebi šansu da osvojite poklon u vrijednosti od 500 KM koji daruje zlatara Kuprešak.

Obećavamo vam da će završnica biti uzbudljiva i veoma zabavna. Takmičari će sa vama podijeliti svoje utiske i njihova očekivanja. Saznaćete i koga smatraju najvećim konkurentom za pobjedu.

U finalnoj večeri ugostićemo sve naše takmičarske parove- Sa nama će biti Bojana i Dražen Suvajac, Slađana i Aleksandar Škrba, Gorjana i Miloš Blagojević, Sanja i Dalibor Marjanac, Maja i David Capone, Violeta i Tomislav Tamburić, Željka i Dejan Nikolić, Bojana i Radomir Cicović.

Ne propustite veliko finale Najvjenčanja sutra, 25.aprila od 21 čas.