Najvjenčanje: Ljubavne priče parova Capone i Tamburić

12:15, 06.03.2017.
Thumbnail

Na facebooku, u kaficu ili na motoru, ljubav se dešava neplanirano. Tako je bilo i kod parova koje ćemo vam predstaviti večeras od 21 čas u novom izdanju emisije "Najvjenčanje"

Maja i David Capone dolaze nam iz Banjaluke i imali su jedno pravo bajkersko vjenčanje.

Dijana i Capone

Njihov prvi susret  dogodio se u jednom banjalučkom kafiću. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a sve je počelo sa željom da Majinu ljepotu, David prikaže kroz objektiv svog aparata. Nakon fotografisanja na red je došao i prvi izlazak, zatim drugi i sve je to preraslo u vezu koja je trajala dvije godine. U braku su već nešto više od šest mejseci.

Capone

Orginalno i nesvakidašnje vjenčanje ogranizovali su sami i sudbonosno da izgovorili u prisustvu 80-ak najbližih prijatelja. Forever angel je pjesma uz koju su odplesali svoj prvi bračni ples. Kao plod njihove ljubavi rodila se i ćerkica Laura.

U ovu sezonu emisije Najvjenčanje prijavili su nam se parovi širom Republike Srpske. Tako smo putem srećnog braka otišli na Sokolac. Tamo smo upoznali Violetu i Tomislava Tamburića.

Dijana i Tamburići

Njih dvoje su se upoznali na facebooku. Tomislav je primjetio Violetu, poslao joj zahtjev za prijateljstvo, ali je ona u početku odbijala komunikaciju sa njim jer ga nije poznavala. Ali ipak se Tomislavova upornost i poruke na facebooku koje je slao Violeti isplatila. Nakon samo pola godine zabavljanja vjenčali su se. U braku su već više od dvije godine. Oko 220 gostiju prisustvovalo je krunisanju njihove veze brakom. Buket je uhvatila prijateljica Anja. Svoj bračni ples odigrali su uz pjesmu „Divno je biti nekome nešto“ koju izvodi Latino.

Tamburići1