Hero

Najvjenčanje

01.05.2017.

O emisiji: 

Emisija koja slavi ljubav emituje se  ponedjeljkom i utorkom od 21:00. U  "Najvjenčanju" upoznajete nove bračne parove širom Srpske koje veže ista stvar - njihov najluđi dan u životu.

Pobjednici prošlih sezona:

Bojana i Radomir Cicović - Pale

Cicović2

Bojanu i Radomira upoznao je zajednički prijatelj. U početku su bili dobri prijatelji. Ali kada su počeli da nedostaju jedno drugom shvatili su da tu postoji nešto više od prijateljstva. Započeli su vezu koja je trajala četiri godine. Doživjeli su dovoljno lijepih trenutaka, dobro se upoznali i shvatili da ne mogu da zamisle život jedno bez drugog. U braku su već 6 mjeseci. Njihovom vjenčanju prisustvovalo je oko 400 gostiju. Buket je uhvatila Bojanina tetka. A pjesma uz koju su odplesali svoj bračni ples je „Samo je nebo iznad nas“ koju izvode Neda Ukraden i Željko Samardžić.

Tatjana i Obren Božić ponijeli su titulu „Najvjenčanja“ u drugoj sezoni. 

Tatjana i Obren žive u Banjaluci. Prije vjenčanja su se zabavljali dvije i po godine. U braku punom uzbuđenja, lijepih zajedničkih trenutaka su četiri mjeseca. Upoznali su se u kafiću u kojem je Obren radio, a u koji je Tatjana često dolazila sa društvom na kafu. Na nesvakidašnjoj svadbi koju ćete imati priliku da vidite imali su 230 gostiju.

Tatjana i Obren

Titulu “Najvjenčanja” u prvoj sezoni osvojio je bračni par Maslići. 

Dario i Danijela Maslić do dana vjenčanja zabavljali su se tačno godinu dana, 4 mjeseca i 15 dana. U braku se malo duže od dva mjeseca. Upoznali su se u jednom dobojskom kafiću, i odmah su znali da su jedno za drugo. Tako je počela veza na daljinu, Slovenija- Srpska. Svadba je bila jednom riječju , raskošna. Na svadbi je bilo čak 600 zvanica. Bidermajer, mladin buket uhvatila je Aleksandra Popović , njihova draga prijateljica i komšinica. Hit vjenčanja bile su ciganske pjesme u izvođenju pjevačica obučenih u prepoznatljivu, tradicionalnu cigansku nošnju

Dijana i Dario Maslić

O show-u:

NAJVJENČANJE show program koji kroz razgovor, igru, humor i pjesmu dočarava najljepše trenutke koji se pamte cijelog života.Dijana Radulj, će ugostiti parove koji su poželjeli podijeliti svoju ljubavnu priču i detalje o tome šta je ostavilo pečat tokom njihovog dana za pamćenje. 

Naši sponzori obezbjedili su nagrade u svakoj emisiji. Pobjednički par ciklusa osvojiće vrijedne nagrade.

Nove uzbudljive epizode show-a NAJVJENČANJE -gledajte svakog ponedjeljka i utorka !

Posjetite našu Facebook stranicu - fb: Najvjencanje ATV