Muž joj napunio auto betonom jer je htjela da promijeni prezime VIDEO

10:51, 12.04.2017.
Thumbnail

Ogorčeni muž iz Sankt Peterburga riješio je da se na veoma čudan način osveti svojoj supruzi zbog njene odluke da promijeni prezime, pa joj je napunio auto betonom, prenose lokalni mediji.

Međutim, ovo nije bila „normalna svađa“ oko preuzimanja muževog prezimena poslije udaje. Žena je htjela da promijeni prezime na ime supermarketa kako bi osvojila nagradu od 50 hiljada rubalja.

Lanac prodavnica „Verni" pokrenuo je u februaru marketinšku akciju pod nazivom „Budi vjeran“ u kojoj nudi ljudima da promjene svoje prezime kako bi osvojili nagradu od 50.000 rubalja (preko 800 evra).

Zainteresovani treba da pošalju prijavu nakon čega će, ako budu među 100 odabranih, promijeniti ime i poslati svoj „selfi“ sa novim pasošem kako bi mogli da preuzmu nagradu. Oni će tada biti u konkurenciji i za druge nagrade, poput dvije „Škode“ i stana u Moskvi, prenosi sajt Online812.ru.

Suprug nije bio oduševljen načinom na koji je žena htjela da zaradi dodatne pare pa se u četvrtak pojavio snimak na sajtu „Youtube” na kom se vidi kako mješalica kroz prozor sipa beton u crveni auto ispred „spornog“ supermarketa.

(Novosti.rs)