Milinković vjeruje da sa Borcem može na vrh tabele

21:40, 30.08.2017.
Thumbnail

Nismo bili nezadovoljni radom i rezultatima Željka Vranješa, ali smo donijeli odluku da napravimo korak dalje.

Promjene se dešavaju ne samo kada je loše već i kada želite nešto da unaprijedite, kaže član UO FK Borac Vico Zeljković. Dodaje da je  dovođenje Zorana Milinkovića na mjesto šefa struke Borca bolje rješenje za klub, koje će donijeti i bolje rezultate. Sa Zoranom Milinkovićem Borac je pregovarao i tokom ljeta, ali tada nisu pronašli zajednički jezik.

Novi trener crveno-plavih kaže da je gledao utakmicu protiv Sarajeva, ali da još nije lično upoznao ekipu. Za sve promjene je potrebno vrijeme, a Milinković vjeruje da će sve biti kristalno jasno do kraja jesenjeg dijela šampionata. Borac je veliki klub i mora da teži najvišim ciljevima, a ove godine to je plasman među prvih šest ekipa.

Milinković je potpisao ugovor na godinu dana, uz mogućnost produženja saradnje na još godinu.

Da li će dosadšanji trener Željko Vranješ ostati u klubu još nije poznato, ali ono što se zna jeste da njegovi dosadašnji pomoćnici ostaju u stručnom štabu kluba, uz Marka Maksimovića, koji će biti novi pomoćnik Milinkoviću. Reprezentativnu pauzu novi šef struke iskoristiće da upozna ekipu, ali i odgra dva prijateljska meča ukoliko se za to ukaže prilika, a sve kako bi što spremniji dočekali utakmicu sa Širokim Brijegom.