Milica Pavlović dobila "nepristojnu ponudu" iz Kine: 200.000 dolara za jednu noć

10:35, 23.01.2017.
Thumbnail

Atraktivna Milica Pavlović je ovih dana u centru domaćih, ali i stranih medija, pa i ne čudi da joj poruke na društvenim mrežama stižu iz svih krajeva svijeta.

Nakon što su priču o Milici Pavlović objavili svjetski mediji zbog golišavog pojavljivanja u emisiji “Ami G show“, a njen seksi dekolte je postao glavna tema naslovnica, strani mediji ne prestaju da se bave pjevačicinim životom, pa su nedavno počele da kruže priče da je talentovana i popularna Leskovčanka – nevina, javlja Telegraf.

Milici su profili na društvenim mrežama zatrpani porukama sa svih strana, a pjevačica je navodno dobila i nepristojnu ponudu od izvjesnog bogataša Zanga iz Kine.

"Ćao, Milice. Čuo sam za tebe, jer se o tebi piše ovdje u Kini. Piše se mnogo o tvojoj karijeri, ali ja sam oduševljen koliko si ti seksi. Ono što me posebno zainteresovalo jeste činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost, Pronašao sam te ovdje na Instagramu i zaista mi se dopadaju tvoje fotografije, toliko si lijepa i seksi. Fenomenalna si. Dolazim iz veoma bogate porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvrijedim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovdje i shvatit ćeš da sam ozbiljan. Čekat ću tvoj odgovor. Puno pozdrava ti šaljem iz Šangaja", stoji u poruci uz potpis bogatog Kineza.

Milici je njen tim pokazao poruku, a ona je ostala hladna, pogotovo što je godinama na estradi i već je naučila da ovakve stvari potpuno ignorira.

"Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak da i uopće odgovorim na takve poruke", izjavila je seksi pjevačica za “Alo”.