Menadžer poručio Ibahimoviću: Igraćeš još pet godina, treba mi novac

09:15, 24.10.2017.
Thumbnail

Italijan Mino Rajola jedan je od najkontroverznijih evropskih menadžera. Na transferima fudbalera je zaradio stotine miliona evra, ali ne želi na tome da se zaustavi. Zato je jasno poručio Zlatanu Ibrahimoviću da mora još da igra kako bi mu donio još novca.

Rajola je odradio neke od najvećih svjetskih transfera, pa je tako posredovao u svim prelascima Zlatana Ibrahimovića u karijeri, a njih nije bilo malo. Pored toga, procenti su mu pripadali i od transfera Pola Pogbe, Marija Balotelija, Romelua Lukakua, Henrika Mhitarjana, Marka Veratija...

zlatan-ibrahimovic_2280341b

Procjenjuje se da je ukupno samo od prelazaka pomenutih igrača iz jednog u drugi klub zaradio preko 300 miliona evra, no daleko od toga da je Italijan zadovoljan pomenutom svotom novca. Zbog toga je imao direktnu poruku za Zlatana Ibrahimovića, koji bi u novembru trebalo da se priključi treninzima Mančester junajteda poslije teške povrede ligamenata koljena.

mino rajola

- Vjerujem da Zlatan može da igra vrhunski bar još pet-šest godina. Neću mu dati da stane i da ode u penziju. Sada mora da radi za mene, jer sam ja godinama radio za njega. Došao je red na mene. Djeca su mi porasla i treba mi novac. Razgovarali smo i dogovorili smo se da će narednih pet godina raditi samo za mene. Sada se novčić okreće na moju stranu. Meni ide plata, a njemu provizija - šokirao je sve izjavom Mino Rajola.

Inače, Italijan je u mnogim klubovima "persona non grata". Vrata Ajaksa su mu zatvorena, Ser Aleks Ferguson ga, takođe, nije simpatisao, dok ni u Milanu nije omiljen zbog sage oko Đanluiđija Donarume... Ipak, to ne smeta Rajoli da zarađuje ogromne svote novca. Već je mnogo inkasirao, ali ne namjerava na tome da se zaustavi.
(Blic.rs)