Male tajne velikih zavodnica

20:30, 13.09.2015.
Thumbnail

Neke žene su prosto neodoljive jačem polu. A neke, ma koliko da su lijepe, nemaju uspjeha. Evo šta vam nedostaje da biste ga vrtili oko malog prsta.

SAMOPOUZDANJE

Ne stidite se sopstvenog tijela. Ono je najljepše, najbolje i najseksipilnije, i to neka vam bude jasno. Volite i divite se sebi, da bi ta energija prešla i na muškarca kojeg želite. To će ga uzbuditi kao nikada do sada.

IMAJTE CILJ

Zacrtajte to što želite i ne stidite se da tražite. Ako hoćete da muškarac radi ono što vašem tijelu prija dovoljno je da kažete i biće rečeno-učinjeno.

PITAJ GA ŠTA ŽELI

Ne smije vam biti problem da pitate muškarca koje su njegove želje i prohtjevi u krevetu. Uostalom, zašto biste pogađali, kada možete iz prve ruke saznati. To će dodatno pojačati želju za vama.

NOVOTARIJE? DA MOLIM

Čemu monotonija kada znate da to ubija svaku želju. Isprobajte nešto novo, predložite mu nešto bezobrazno. Valjda vam je cilj da ga zadržite u krevetu. Ostvarite najdublje seksualne fantazije i biće zauvijek vaš.

NE GLUMITE ORGAZAM

Zašto biste to činili? Ako muškarac ne zna da vas zadovolji, to je znak da se ne trudi, i da ni sljedeći put neće biti dobar. Zato, ili mu recite bez ustezanja da niste dostigli vrhunac ili krenite u potragu za nekim ko će vas zadovoljiti! Uostalom, sami sebi ste na prvom mjestu.