"Isidora, tata ti je donio knjige ali nisi se probudila!"

Otac Isidore Bjelice opisao kako je izgledao njegov posljednji susret sa kćerkom

17:07, 06.08.2020.
Dimitrije Bjelica, otac Isidore Bjelice Pajkić koja je juče izgubila bitku sa opakom bolešću u 53. godini, opisao je kako je izgledao njegov posljednji susret sa kćerkom.

- Posljednjeg dana boravka u bolnici "Sveti Sava" ponio sam naslovne strane tri nove naše knjige "Videli smo ceo svet 2", "Tri magične Isidore" i "Njegoš i crnogorske princeze". Ljubazno osoblje mi je dozvolilo da uđem, medicinska sestra je pokušala da je probudi. Rekla je: "Isi, došao ti je tata da vidiš vaše nove knjige od preko 200 knjiga." Nije se probudila. Zbogom, najbolja kćerko na svijetu! Tvoj tata Bjeli, sa kojim si obišla svijet cijeli.

Dimitrijev unuk Lav Pajkić kaže za da su posljednja tri mjeseca Isidorinog života bila najteža:

- Posljednja tri mjeseca njenog života su nam svima u porodici najteže pala. Ali ona je bila veliki borac i heroj i uspjela je da izgura maksimalno. Nastavit ćemo po njenoj želji da širimo ljubav, koju je i sama promovisala. Vjerovatno neke stvari neću moći da radim kao ranije, koje sam radio dok je bilo nje, ali mi je rano da govorim o tome, jer se sve tek desilo - rekao je Lav kroz suze.