Horoskop

Zvijezde u narednoj sedmici za tri znaka predviđaju veliku sreću

  • Izvor: Agencije
  • 21.10.2021.12:33

Pročitajte šta vam predviđaju zvijezde za narednu sedmicu.

OVAN

LJUBAV: Prolazni nesklad u ličnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro prihvatiti ono što jest i bez velikih ambicija čekati povoljnije dane. Oni će doći.

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Ne postavljajte sada letvicu previsoko, jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu. Planirajte u mislima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se opuštajte i dovoljno spavajte.

BIK

LJUBAV: Vaša potreba za društvom biće i dalje naglašena pa ćete svako malo izlaziti van. Biće to neformalna druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, ali baš ta opuštenost možda vam donese i novu ljubav.

KARIJERA: Riješili ste veće poslovne nedoumice i sad smjelije idete naprijed. Malo po malo počinjete graditi nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svjetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Trebaju vam samo vjerovati. Otvorite se.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne sumnjate u svoje sposobnosti.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša energičnost i peduzetnost u ljubavnom životu ponekad će graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. Ali kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da bi bili sretniji.

KARIJERA: Djelovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razmišljaćete o smislu i besmislu života.

RAK

LJUBAV: Ovih dana vjerovatno će mnogi od vas početi pretjerivati u strastima ili obratno, u hladnoći. Ili ćete svaki tren željeti biti s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Sjetite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako donijeti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite odmjereni u ponašanju.

LAV

LJUBAV: Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate što želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristalizuju stavovi. Budite umjereniji.

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocjena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu kristališe se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uvjerljivije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Mali pad imuniteta.

DJEVICA

LJUBAV: Pojaviće se novo svjetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći povjerovati da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Dotjerajte se i izađite van, među ljude. Ipak, nemojte pretjerati s vlastitom prezentacijom.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim suradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjećaćete da možete više i bolje. Potrudite se.

VAGA

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće donijeti rezultate. Vrijeme je igranja igre zatvorenih karata pa budite suzdržani. Biće dobro.

KARIJERA: Zaposleni u svim djelatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imperativ u vašem privatnom životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cijenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s društvom, te će se zajedno zabavljati. Biće dobro.

KARIJERA: Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije mjeriti vaša postignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocjenu. To će pokrenuti neke transformacije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manje se naprežite, više se odmarajte.

STRIJELAC

LJUBAV: Vaše ljubavni apetiti biće veliki, a objektivne prilike malo manje. Ipak, naći ćete ravnotežu i zadovoljstvo. Poneku frustraciju podijelićete s prijateljem ili prijateljicom. Voljena osoba će se suzdržati od kritike. Biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i vjerujte da će kasnije sve doći na svoje mjesto. Drukčije ne može.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

JARAC

LJUBAV: Vaša ljubavna priča nastaviće se uprkos vašim sumnjama. Ponekad ćete biti zaista zbunjeni što vam se to događa, ali realnost će vam donositi zadovoljstvo. Ako još uvijek tražite svoju ljubav, dotjerajte se i izađite među ljude. Samo ne naglite u nastupima.

KARIJERA: U poslu ćete se uglavnom nadmudrivati. Utjehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz razum i toleranciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se uz laganu mutiku.

VODOLIJA

LJUBAV: Biće vam jednako važno kako organizovati zajednički život, ali i to kako se dobro zabaviti. Neki će tješiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i suosjećajan zabavljač.

KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetićete ih intuitivno. Baš intuicija bit će vam glavni vodič u poslu u toku sedmice. Ako ste u nedoumici, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške, piše "Atma.hr".

ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite rekreaciju za sebe.

RIBE

LJUBAV: Šarm i neobaveznost biće vaši aduti za uspješno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: U idućim danima vjerovatno će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno provjeravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju što žele.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s hranom i pićem.