Bizarni zahtjevi bogataša

Zakupljuju avione za konje, svinje, pse...

16:46, 20.08.2018.
Izvor: Sputnjik
Thumbnail
Privatne avio-kompanije objavile su najčudnije zahtjeve koje su postavljali bogati klijenti.

Jednom je klijent iznajmio avion za konja. Drugi bogataš platio je istovremeno dva aviona kako ne bi odlagao presjedanje. Putnik koji je letio iz Evrope u Ameriku zakazao je dodatno zaustavljanje: njegovom štenetu trebalo je da tokom leta protrlja šape na travnjaku.

Takođe, zaposleni u avio-kompanijama prisjetili su se slučaja iznajmljivanja aviona kako bi se udobno transportovala nagrađivana svinja. Još jedan klijent jedne od kompanija platio je gurmanske sendviče i svježe povrće i voće za papagaja.

Jedan ljubavni par platio je šest sati leta tokom kojeg im je služena romantična večera i spa-tretmani. Program letenja takođe je uključivao i izvođenje čuvenog operskog pevača. Avion je trebalo da sleti na isti aerodrom odakle je i poleteo — zaljubljeni su samo željeli romantiku na nebu, piše „Dejli mejl“.

Zaposleni u kompaniji „Prajvat flaj“ prisjetili su se slučaja kada je čovek koji je slavio rođendan zakupio avion ove avionske kompanije. Ali zbog toga što je u programu proslave bila torta sa svećicama, u avion je pozvan i vatrogasac: otvoreni plamen bez specijaliste na avionu je zabranjen.