Fotografija postala hit na "Tviteru"

Zaboravni vozač nasmijao Banjalučane

15:02, 03.12.2019.
Izvor: ATV
Da stres, brige i današnji brzi tempo života, jako negativno utiču i na stanovnike grada na Vrbasu, primjer je i fotografija koja je danas postala hit na "Tviteru".

Naime, zaboravni vozač plavog ford fokusa je zaboravio kesu sa smećem na automobilu, čime je zabavio mnoge.

Manjak koncentracije je jedan od znakova da treba početi brinuti o svome zdravlju, a stručnjaci savjetuju da zdravlje nikako ne treba zanemarivati i da treba obratiti pažnju na znakove koje vam vaše tijelo šalje.

Postoji nekoliko jasnih znakova, koje možemo uočiti u svom načinu života, a koji nam jasno stavljaju do znanja da smo nepravedno zapostavili sopstveno zdravlje.

Konstantna iscrpljenost

Ako osjećate svakodnevnu iscrpljenost, iako dovoljno spavate, vaše tijelo vam šalje jasne znake da nešto drugo negativno utiče na vaš balans. Kada primijetite ovaj simptom disbalansa u vašem organizmu, preispitajte svoj način života u posljednje vrijeme i potrudite se da uvedete neke zdrave navike, koje će poboljšati vašu rutinu.

Nezdrava ishrana

U posljednje vrijeme posežete za fast food-om i gotovo da se i ne sjećate kada ste zadnji put pojeli nešto svježe i zdravo, što će vas okrijepiti. Da biste ovo promijenili i osvježili svoj organizam i nahranili ga vitaminima, pokušajte pojesti barem jedan obrok koji u sebi sadrži svježe voće i povrće. Zdrava ishrana pozitivno će uticati i na vaše raspoloženje i na vašu iscrpljenost i simptome umora.

Konstantno ste napeti

Svakodnevno se borite sa gomilom stresa i nedefinisanih osjećanja, dok napetost raste iz dana u dan. Zastanite i preispitajte se, pokušajte da pronađete uzrok svoje napetosti i postepeno se zaštitite od negativnih uticaja, pronađite način da se opustite i rasteretite svoje misli, kako bi u vašem životu bilo mjesta i za dnevnu dozu pozitive.

Nedostatak fizičke aktivnosti

Fizička aktivnost veoma je bitna za naše mentalno i fizičko zdravlje, jer osim što pozitivno utiče na stanje organizma, dodatno pomaže pri oslobađanju od stresa. Da biste se osjećali zdravo, poletno i energično, potrebno je da svakodnevno izdvojite barem malo vremena za omiljenu fizičku aktivnost.