Horoskop

Za one koji vjeruju: Ova tri znaka čeka pakao u ovoj sedmici

07:19, 12.02.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Thumbnail
Zvijezde ove nedelje nisu naklonjene baš svim horoskopskim znacima. Provjerite da li će i za vas ovo biti paklenih sedam dana u životu.

Iako je teško, nikada ne treba gubiti nadu. Morate da vjerujete da svaka nesreća donosi jedno veliko životno iskustvo koje kasnije možete iskoristiti za neku pobjedu.

Naravno da nije lako kada vam neko kaže da vas čekaju izazovi na vašem putu, ali bolje i to nego da vas nešto gorko iznenadi.

Evo za koga će ova nedjelja biti jedna od težih ove godine.

Rak

Za vas se ove nedelje nešto završava, ali će možda nešto i da počne.

Udaljavate se od Mladog Meseca koji je zaposjeo vašu osmu kuću smrti i ponovnog rođenja. Nije da ne razumijete dubinu tame i svjetlosti koja se nalazi u osmoj kuići, već vam je teško da se nosite sa tim da ste jedan od rijetkih znakova koji mogu da podnesu tu vrstu energije. Nije vam ništa lakše saznanje da ste retki koji mogu da podnesu završetke nekih priča u vašim životima. Ne brinite se toliko, novo poglavlje života će uskoro početi.

Ne treba da dozvolite da vas ova vijest razočara. Stvari će postati malo lakše sredinom nedjelje kada Merkur bude ušao u vašu devetu kuću avanture. Bidećete stvari na mnogo optimističniji način.

Škorpija

Vi ste trenutno preosjetljivi i nespremni za velike stavri koje se dešavaju.

Sunce je u vašoj četvrtoj kući koja označava dom već zadnjih nekoliko nedjelja, što u suštini čini da se osjećate mnogo nežnije, ljubaznije i osjetljivije nego obično. Iako ova energija može da bude prijatna i čista, ima uticaja na to da vas čini mnogo podložnijim osjećanju preplavljenosti. Velike su šanse da ste se osjećali previše umorno i nespremno da se nosite sa mnogo događaja velikog intenziteta odjednom. Ukoliko ste u posljednje vrijeme bili "kućni moljac" nije dobro da se samokažnjavate zbog toga.

Sada kada je Merkur ušao u vašu petu kuću zabave i užitka, počinjete da vidite svjetlo na kraju tunela. Na vašem putu se nalazi mnogo lepote i pravih čuda.

Ribe

Vi u toku ove sedmice ne možete da se pohvalite preteranom realnošću.

Već nekoliko nedjelja koračate svijetom snova, jer je Sunce bilo u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti. Ova kuća je oličenje svega što se nalazi ispod površine, svega što je ostalo neizrečeno i mnogim stvarima koje tek treba da se ostvare. Kopali ste po sebi i svojim osjećanjima i zato ste se osjećali usamljeno. Nakon što se Mlad Mesec useli u vašu dvanaestu kuću, možda ćete biti voljni da neke stvari priznate i sebi i dugima.

Bez obzira što je sve oko vas prilično maglovito, vi uspjevate sebe da vidite jasnije. Nije vam čak ni važno što vas drugi ne razumeju. Sada kada je Merkur ušao u Ribe, osećate se oštrije, sigurnije i generalno pametnije