Vegetina nagradna igra

Uručene glavne nagrade "Kupim za sedam, i imam sve što trebam!"

16:30, 13.06.2018.
Izvor: PR
Thumbnail
Svečanim uručenjem ključeva Golfa 7 gospođi Mirsadi Novajliji iz Sarajeva i gospodinu Davoru Teofiloviću iz Dervente, dobitnicima glavnih nagrada Vegetine nagradne igre "Kupim za sedam, i imam sve što trebam!" proslavljen je završetak još jedne uspješne nagradne igre kojima Podravka u kontinuitetu zahvaljuje za vjernost i podršku potrošačima u Bosni i Hercegovini.

Osim najatraktivnijih nagrada, dva Volkswagen Golf 7 automobila, Podravka je nagradila još 871 potrošača sa 17 paketa "Sve za moju kuhinju" (sedam malih kućanskih Gorenje aparata i Vegeta proizvodi), zatim 77 paketa "Sve za moj roštilj" (Gorenje roštilj i Vegeta proizvodi), te čak 777 Vegeta grill setova (Vegeta Grill platneni set i Vegeta proizvodi), a ukupni nagradni fond za "Kupim za sedam, i imam sve što trebam!" nagradnu igru iznosi 97.963 KM sa PDV-om. 

Thumbnail

"Zahvaljujemo se svim učesnicima nagradne igre na izvrsnom odazivu i ujedno čestitamo svim sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama. Vegetina nagradna igra "Kupim za sedam, i imam sve što trebam!" samo je jedna od aktivnosti Podravke kojima želimo nagraditi vijerne potrošače, a raduje nas da smo ovoga puta mogli obradovati čak 873 potrošača. Dobitnicima glavnih nagrada želimo sigurnu i ugodnu vožnju", rekao je Miran Šarlija, direktor Podravke BiH koji je uručio ključeve dva automobila Volkswagen Golf 7.  

Thumbnail

Za učestvovanje u Nagradnoj igri učesnici su trebali kupiti Vegeta proizvoda u minimalnoj vrijednosti od sedam KM u vremenu trajanja nagradne igre i potrebne podatke poslati putem SMS-a ili putem pošte. Također, učesnici su mogli odabrati slanje računa putem web stranice www.vegeta.ba  ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na istoj. Na Vegetinoj web stranici je objavljena i finalna lista dobitnika za Federaciju BiH, te za Republiku Srpsku. 

Thumbnail