Planira da ostane 11 dana

Trampova kćerka je sa ovim momkom došla u Srbiju: Evo šta su sve obišli u Beogradu FOTO

17:58, 12.03.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Kćerka američkog predsjednika Donalda Trampa, Tifani Tramp, došla je u Beograd, a u Srbiji planira da ostane 11 dana, piše Blic.

Danas oko 10 časova ujutru nasljednica Donalda Trampa napustila je beogradski hotel sa dva prijatelja. Kako bi se sakrila od paparaca na glavi je nosila kačket, ali nije skrivala svoje dobro raspoloženje, te nije skidala osmijeh sa lica.

U svakom trenutku pratilo ju je američko obezbjeđenje koje je bilo u civilu, nakon čega su im se pridružili i članovi srpskog obezbjeđenja. Nakon pauze u restoranu Tigani se uputila u šoping centar, a kako djeluje, najveću pažnju su joj privukle radnje sa cipelama. U kupovini je preovela oko 30 minuta, a najviše robe sa prijateljima kupila je u sportskoj radnji. Nakon toga su se svi zajedno vratili u hotel.

Tifani je zastala kako bi se fotografisala ispred zgrade Jugoslovenske kinoteke, pored spomenika Karlu Maldenu, američkom glumcu srpskog porijekla.

Ona je na ćirilici napisala "Pozdrav iz Srbije".

Thumbnail

Tifani je u Srbiju je došla sa momkom Majklom Bulosom, koji je bogati nasljednik iz Nigerije.

Da je Tifani Tramp u vezi sa Majklom Bulosom otkriveno je u novembru prošle godine.

Majkl Bulos je odrastao u Lagosu, Nigeriji, a njegova porodica je vlasnik konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme, ali i gradnjom, a sve to im donosi neslućene zarade.

Thumbnail

Izvor blizak Tifani Tramp otkrio je tada kako se s Majklom Bulosom, koji posljednjih godina živi u Londonu, a vuče i libanske korijene, upoznala na Mikonosu ovoga ljeta.

A da je veza ozbiljna govori i to da je studentkinja prava, koja je prošlog proljeća raskinula s Rosom Mekanikom, čak svog novog momka dovela u Mar-a-Lago da sa cijelom porodicom Tramp proslavi američki Dan zahvalnosti.

Sam Majkl Bulos završio je elitnu međunarodnu školu u Nigeriji, a njegov brat Fares je glumac i reper poznatiji pod imenom Farastafari.

Tifani je najmlađa kćerka aktuelnog predsjednika SAD, koju je Donald dobio u braku sa bivšom ženom Marlom Mejpls.

Tifani Tramp (25) studira pravo, a bavi se i manekenstvom.