Surovo iskren test ličnosti koji su razvili psiholozi: Svi kažu da nikada ne griješi!

15:18, 25.10.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Brzi test ličnosti će vam pomoći da naučite mnoge nove i korisne informacije o sebi.

Ako ste spremni da saznate istinu o svojoj ličnosti, čak iako je ona gorka, predlažemo vam da uradite ovaj test koji su razvili holandski psiholozi!

Pogledajte predstavljene slike. Izaberite sliku pejzaža koja vam se najviše sviđa, odnosno na kom mjestu biste se vi najradije našli.

Preduslov: Ne pokušavajte da logički rasuđujete i analizirate svoju odluku. Vaš izbor treba da se zasniva na unutrašnjim osjećanjima. Sliku posmatrajte samo par sekundi i napravite odluku.

Da li ste spremni?


Prva slika

Drski ste, seksi, energični i strastveni. Uvijek se trudite da postignete ciljeve. Po prirodi ste avanturista i zaista volite ne samo da tražite, već i da vladate. Osim toga veoma ste inteligentni.

Druga slika

Ljubazni ste i lako nalazite prijatelje. Imate povećan nivo svijesti. Za vas je veoma važno da uspijete u životu i želite da svi znaju koliko ste uspješni. Imate dobro razvijeno logičko razmišljanje i život često doživljavate kao stratešku igru. Volite samoću, a ne buku i vrevu. Odlikuju vas dobri liderski kvaliteti i poslovna spretnost.

Treća slika 

Izgledate zatvoreno i izolovano, ali to u stvari nije tačno. Znate kako da se prilagodite okolnostima, više volite da se ne izdvajate i pokušavate da vodite miran život koji niko neće ometati.

Četvrta slika

Imate lagan i prijateljski karakter. Ljubazni ste i lijepo vaspitani. Volite da pomažete ljudima i uživate u tome. Umijete da čuvate tajne i uvijek dajete korisne savjete. Opraštate sukobe, svađe i sve što može narušiti mir i harmoniju oko vas. Društvenost i fleksibilnost vam pomažu da postignete ciljeve.

Peta slika 

Imate filozofski um. Plemeniti ste i mudri. Uvijek se osjećate pomalo nezadovoljno, te stalno pokušavate da se promijenite na bolje. Cijenite znanje i inteligenciju i ne možete bez knjiga, novina, interneta i drugih izvora znanja i informacija.

Šesta slika

Vi ste introvertni, fokusirani na svoj unutrašnji svijet. Cijenite svoj lični prostor i trudite se da sakrijete osjećanja. Znate kako pravilno da vodite dijalog i pričinjava vam veliku radost pobjeda u raspravama i debatama. Cijenite udobnost i mir.

Sedma slika

Vrlo ste osetljivi i intuitivni. Ne volite da pričate o svojim planovima ako još uvijek niste sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Vi ste kreativna i originalna osoba i mnogi vas smatraju unikatnom i pomalo neobičnom osobom.

Osma slika

Vi ste duhovno nadarena osoba. Aktivni ste, ljubazni i čvrsto stojite na zemlji. Svaki dan doživljavate kao priliku da nešto promenite, učinite nešto korisno ili krenete u avanturu. Ponekad ste vrlo emotivni, ali voljeni ste u svom društvu.

Deveta slika

Pravi optimista sanjar i umjetnička duša. Trudite se da u ljudima vidite prije svega samo sve najbolje. Nemate mnogo prijatelja, ali ste okruženi divnim i toplim ljudima koji vas zaista vole.