Dnevni horoskop

Škorpija da pazi šta jede, Ovan je romantičan, Lavu cvjeta biznis

12:26, 08.04.2021.
Pročitajte dnevni horoskop za 8. april.

Ovan
Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Danas je dan za romantiku. Ne donosite bitne odluke za budućnost, ostavite to za neki drugi dan.

Bik
Možete da upoznate neku zanimljivu osobu preko prijatelja. Ne osjećate se dobro i imate utisak da ne ide sve kako treba na poslu. Nemate dovoljno energije za rad.

Blizanci

Neophodan vam je odnos u kom ima dosta tolerancije i razumijevanja. Sigurnost vam je danas važna jer se ne osjećate baš dobro. Ne brinite se previše zbog posla, nego dajte sve od sebe.

Rak
Imate potrebu da upoznate neku stabilnu osobu koja će biti uz vas. Ne budite prebrzi, nego imajte strpljenja za druge ljude. Napeti ste jer nisu svi agilni kao vi.

Lav

Ako se bavite privatnim poslom, danas će sve da bude kako treba. Nemojte da uključujete previše emocije u posao. To nije baš dobro. Budite vrijedni.

Djevica
Imate potrebu da vaš odnos bude kvalitetniji, da pređe na viši nivo. Ako ste u braku, budite malo romantičniji. Slobodni, može da vam se dopadne neka osoba koja je slična vama.

Vaga
Moguć je priliv novca. Odlično vam ide danas sve na poslu. Uspješan dan vas očekuje. Kreativni ste i imate više ideja.

Škorpija
Skloni ste pretjerivanju u hrani, ali zato možete da imate probleme sa varenjem. Budite umjereni. Preosjetljivi ste danas i stres na poslu može da bude preveliki.

Strijelac

Nemojte da budete prezahtjevni, tako nećete da zadržite osobu kojoj se sviđate. Ne pokazujte sve što znate i želite odmah. Budite sporiji i temeljniji, to bi bilo dobro za napredak.

Jarac
Nije vam previše do posla. Treba da postavite prioritete. Odradite ono što morate, bolje nego da gomilate obaveze, budite efikasni.

Vodolija
Moguća je neka avantura. Skloni ste flertu. Nemojte da primate previše lično kritiku.

Ribe
Rasprava vam nije neophodna, pravite kompromise. Preko prijatelja dolazi do poznanstva sa nekom zanimljivom osobom. Držite se rasporeda da biste sve stigli.

 

Astrolog Jovana Vilimonović