Misterija

Poznati pjevač doživio kliničku smrt: Sahranili ga sa harmonikom, a onda se desilo nešto strašno

20:31, 08.11.2019.
Izvor: Alo
Milanče spada u "čudnu misteriju od čovjeka".

Pjevač narodne muzike i autor mnogobrojnih hitova, Milanče Radosavljević, u mladosti je doživio nešto u šta danas mnogi i ne vjeruju da se dogodilo, jer toliko nevjerovatno zvuči.

Priča njegovog života jedna je od najbizarnijih. Naime, Milanče je kao mlad čovjek doživio kliničku smrt, i to tako što je grom udario u drvo ispod kog je pjevač sjedio, a njegova porodica ga je zatim sahranila zajedno sa harmonikom koju je jedva kupio i zbog koje su se njegovi roditelji zadužili. Koštala je 25.000 tadašnjih dinara, a plata njegovog oca iznosila je svega 6.000 dinara.

Naime, kako prepričavaju mještani, grom je udario u drvo pod kojim je Milanče Radosavljević sjedio. Porodica ga je sahranila, i to sa harmonikom, koju su pljačkaši odmah nakon sahrane pošli da ukradu.

Kako se kasnije ispostavilo, a na svu sreću, pravi je blagoslov što su lopovi došli po harmoniku, pošto je Milanče, kada je grob otkopan, bio živ. Tada je nastala prava pometnja i nevjerica. Pričalo se da je Milanče zasvirao u trenutku kada su pljačkaši pokušali da mu otmu harmoniku. Nastala je bježanija i oni su pobjegli glavom bez obzira.