Veliki skandal u Britaniji

Pojavila se knjiga o prevarama i seksualnom životu kraljice Elizabete

13:31, 30.06.2018.
Izvor: Telegraf.rs
Thumbnail
Skandal svjetskih razmjera nastao je kada je u javnost isplivala knjiga o kraljici Elizabeti i pikanterijama njenog braka s princem Filipom.

– Nije postojala lijepa žena u Filipovoj blizini s kojom nije flertovao. Ali kraljici to nije smetalo, dala mu je otvorene ruke da se druži sa suprotnim polom. Te žene su Filipu bile poput ljubimaca i igračaka – napisala je Lejdi Kolin Kambel, a prenosi britanski medij “Daily Mail”.

Ova Britanka je napisala knjigu “Kraljičin brak” o Elizabeti II (92), u kojoj je otkrila detalje o seksualnom životu nje i njenog muža, princa Filipa (97). Ona je istaknula kako kraljica ima zdrav seksualan apetit i da je počela da ga zadovoljava kad se udala. Takođe tvrdi da joj Filip nikad nije bio vjeran te je stalno flertovao sa ženama, što njoj nije smetalo, prenosi Telegraf.rs.

– Od djetinjstva do danas princ se okružio privlačnim, divnim ženama. Uvijek se ponašao neprimjereno jer on je ipak bio mornarički časnik – napisala je Kolin.

Dodala je da Filip voli društvo lijepih žena i veliki je zavodnik, a flertovao je i s njom.

– Nije mi rekao nešto neugodno. Govori stvari poput: “Dobro izgledaš” – ispričala je ona.

Britanka tvrdi kako je princ uvijek imao „bliske prijateljice“ s kojima je išao u vožnje kočijom pa su se bavili raznim hobijima.

– Tako se zabavljao – istaknula je Kambel, koja tvrdi da se družila s kraljevskom porodicom.

Tvrdi da je kraljici njena sestra, pokojna princeza Margaret rekla da Filip ima aferu kako bi je uzrujala. Knjiga o seksualnom životu kraljice izazvala je negativne reakcije Britanaca.

Kolin se od optužbi za izmišljenu knjigu brani da je samo iskrena.

– Znaju da sam iskrena i već neko vrijeme im je bilo poznato da sam napisala ovu knjigu. Sve što sam napisala je istina i to nije nikakva propaganda protiv monarhije – zaključila je ona za strane medije.