Plavi Mjesec donosi posebnu čaroliju i sreću za četiri znaka horoskopa

08:43, 31.10.2020.
Izvor: B92
Thumbnail
Posljednjeg dana oktobra očekuje nas pun Mjesec, poznatiji kao Plavi Mjesec. Iako je ovo drugi pun Mjesec u oktobru, ispunjen je uzbudljivim energijama.

Pošto je pun Mjesec u Biku, u našem ljubavnom životu i finansijama dogodiće se neke promjene, a aktivni Uran dodatno će zakomplikovati stvari. Osim toga, Merkur se kreće retrogradno. Potreban je oprez. Iskoristite energije najviše što možete i doživjećete spektakularan rast.

Ova četiri znaka Zodijaka će najviše osjetiti uticaj punog Plavog Mjeseca.

Škorpija

Ovaj plavi Pun Mjesec podstiče vas na analizu vaših odnosa. To može biti partnerski, romantičan odnos ili odnos sa nekim od članova vaše porodice. Dobićete kristalno jasnu viziju sa kojim dubokim problemima se vi i vaš partner borite. Iskoristite priliku da se bolje povežete i razumijete svoje voljene.

Vodolija

Vi nemate problema u interakciji sa novim stvarima. Za vrijeme punog Plavog Mjeseca, ovu crtu morate rastegnuti malo dalje. Otvorite svoje granice i otvorite prostor za nove ljude. Sada vas očekuje razvoj. Možda zvuči zastrašujuće, ali imajte na umu da će to dovesti do vaše bolje verzije. Jednostavno se oslobodite svih strahova i imajte povjerenja u svemir.

Bik

Na vas će snažno uticati nadolazeći pun Mjesec. Kao rezultat toga, iskusićete njegov intenzitet. Pokušajte ostati mirni i pozitivni dok se vaš um i tijelo pokušavaju izaći na kraj svim energijama. Na kraju ćete iz svega izaći iscjeljeni i podmlađeni.

Lav

Budući da se Merkur kreće retrogradno, vaš će se poslovni život pokrenuti. Svjedočićete nevjerovatnim prilikama, koje mogu postati stresne. U ovom trenutku najbolje je da prihvatite sve promjene. Samo pričekajte malo i strpite se, jer dobre stvari dolaze, piše superzena.b92.net.