Posebni mjeseci

Najbolji muževi rađaju se u ovim horoskopskim znacima

17:54, 26.01.2019.
Izvor: avaz
Thumbnail
Nije svima cilj udati se, odnosno oženiti. Neki ljudi uopšte ne teže braku, dok drugi sanjaju samo o tome. A, ako spadate u ovu drugu grupu i još tražite svog idealnog supruga, u pomoć vam priskače horoskop. Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka imaju kvalitete koje ih čine savršenim "materijalom za brak":

Vodolije

Vodolije teško daju nekome svoje srce, no jednom kada se zaljube, spremni su učiniti sve za tu osobu. Kao suprug, Vodolije će se uvijek truditi ispuniti želje i potrebe svoje ženice te će je tretirati poput princeze, a uz ove rođene avanturiste nikada nije ni dosadno. Jedina mana im je njihova pretjerana osjetljivost, zbog čega se ponekad mogu prelako naljutiti.

Lav

Iako muškarci rođeni u ovom znaku mogu djelovati kao ženskari zbog svoje izrazito privlačne harizme na koju padaju mnoge žene, Lavovi primjećuju samo one koje su im slične. Žena koja ih može osvojiti treba imati čvrste stavove i biti im ravnopravna, a jednom kada pronađu neku takvu, ostatak života će se truditi ugoditi joj.

Škorpija

Iako su u mladosti skloni čestom mijenjanju partnerica, kada se uozbilje, Škorpije su spremne skrasiti se samo s jednom osobom. U braku su vjerni i posvećuju puno pažnje svom partneru, a na glasu su i kao strastveni ljubavnici, što je dodatan bonus.