Džulijan Edelman

Najbolji igrač Superboula obrijao bradu u emisiji, a ovo je razlog VIDEO

08:56, 10.02.2019.
Izvor: B92
Thumbnail
Četiri dana pošto je predvodio Nju Ingland Petriotse do šestog Superboula, Džulijan Edelman je odlučio da se riješi brade, koju nije želio da obrije sve dok njegov tim ne završi sezonu.

Petriotsi su u nedjelju u Atlanti savladali Los Anđeles Remse sa 13:3, a Edelman je ponio titulu najboljeg igrača Superboula poslije svojih sjajnih hvatanja i trčanja. 

Edelman je u četvrtak gostovao kod Elen Dedženeris, a u toj emisiji je i otkrio porijeklo svoje brade. Trener tima iz Bostona Bil Beličik je poručio svojim igračima da tokom sezone "sve stave u fioku", a Edelman je odlučio da upravo to učini sa svojim brijačem. 

Sada, pošto je sezona gotova, i to na najbolji mogući način za Petriotse, Edelman je odlučio da se odrekne za 10.000 dolara za "Klub dječaka i djevojčica Bostona", koji djeci omogućava brigu i zabavu kada nisu u školi. Edelman je i sam odlučio da donira istu sumu, pa će 20.000 dolara biti upućeno u humanitarne svrhe. 

"Volim te, brado. Bila je ovo sjajna godina", našalio se Edelman prije nego što ga je poznata voditeljka obrijala u emisiji.