Nevjerovatna ponuda

Na prodaju kuće koje sklopite sami za dva dana

21:25, 05.07.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Thumbnail
Vlasnici nekretnina mogu da postanu i oni koji ranije to nisu mogli sebi da priušte.

Amazon je već poznat kao onllajn prodajno mjesto koje se lako koristi, i nudi sve što je korisnicima potrebno, a sada su tu i kuće malih proporcija koje kupcima omogućavaju da svoj dom sagrade za samo dva dana.

Kuće malih dimenzija su u posljednje vrijeme sve popularnije, zbog sve većih troškova stanovanja, pa i želje za minimalističkim načinom života.

Tako vlasnici nekretnina mogu da postanu i oni koji ranije to nisu mogli da priušte, a male kuće su dimenzija od devet do 37 metara kvadratnih.

Pristupačna cijena nije jedina prednost ovakvih kuća, već je tu i jednostavan način kupovine i sklapanja, te se kupcima nude različite varijante "uradi sam“ kuća po cijenama koje se kreću od 5.350 do 20.000 dolara. U planovima nekih od konstrukcija stoji da mogu da se sklope za samo dva dana, te da je za to potrebno tek dvoje radnika.

Kompanija koja ove kuće nudi preko Amazon platforme je britanska Lillevilla, a u opisu se tvrdi da su kuće dovoljno velike da funkcionišu kao vikendice, mjesta za stanovanje, kancelarije, pa čak i kao poslovni prostori.

I Ikea se upustila u nešto slično, kao što smo pisali. Sada žele da dokažu da su u stanju da naprave još pristupačnije kuće, one koje koštaju toliko da svaki kupac može da ih priušti.