Osudili je

Mlada iz pakla: Svekar doživio moždani, ona nastavila da igra i pjeva

  • Izvor: vecernji.hr
  • 26.09.2021.22:02

Korisnica Reddita koja se krije iza imena @artsygirl ispričala je događaj sa jednog vjenčanja i šokirala druge korisnike. 

Cijelu priču je, kaže, saznala od mladoženjine majke. Gospođa je platila gotovo cijelo slavlje, a mlada je bila zadužena za finansiranje hrane - ali nije bila spremna izdvojiti novac za kvalitetnu hranu i ono najvažnije, dovoljnu količinu, prenosi "The Sun".

Malo je reći da je mladoženjina majka ostala šokirana kada je vidjela da je mlada naručila samo 200 pilećih prutića - za 200 gostiju.

Kada je gospođa odlučila organizovati još neku dostavu hrane u zadnji trenutak mlada se naljutila, a šokira i podatak da svoju buduću svekrvu nije pozvala na slavlje koje je bilo zakazano nakon večere - iako je zvala svoju majku.

Kako piše autorka objave, tu nije kraj drami.

Mladoženjin otac doživio je moždani udar, odvezla ga je hitna, a sebična mlada nastavila je slaviti i tako zgrozila sve zvanice, prenosi "Vecernji.hr".

"Ljutila se na goste koji su bili zabrinuti za gospodina. Danas priča da joj je vjenčanje bilo genijalno i da se dobro provela. Strašno", napisala je ona.

Reddit objava brzo je prikupila mnoštvo komentara, očekivano, negativnih.

"Uvijek me iznova iznenadi koliko su neki ljudi sebični i kako uopšte pronađu nekoga ko se želi vjenčati s njima", napisao je neko.

Tagovi: