Ljubavni par šokirao pratioce: Otac i majka su im se venčali, oni započeli vezu

08:40, 30.11.2020.
Izvor: B92
Par koji stoji iza popularnog TikTok profila koji ima više od 600.000 pratilaca širom svijeta, šokirao je mnoge fanove priznanjem da su njihovi roditelji vjenčani.

Dajana Kamila Avila i Jordi Vena postali su viralni s brojnim snimcima i imaju više od miliona lajkova TikToku. Par je u početku počeo da objavljuje snimke kakve većina parova koji žele da se proslave na toj društvenoj mreži objavljuje, ali su izazvali popriličnu pomutnju kad su priznali da su polubrat i polusestra.

"Upoznali smo se prije šest godina, ali smo počeli da izlazimo prije tri. Upoznali smo se preko roditelja", rekla je Dajana za LADbible.

Dajana Kamila Avila i Jordi Vena postali su viralni s brojnim snimcima i imaju više od miliona lajkova TikToku. Par je u početku počeo da objavljuje snimke kakve većina parova koji žele da se proslave na toj društvenoj mreži objavljuje, ali su izazvali popriličnu pometnju kad su priznali da su polubrat i polusestra.

"Upoznali smo se preko roditelja", rekla je Dajana za LADbible.

"Srećno s roditeljima", jedan je od komentara, a bilo je i onih koji su pisali da im je neugodno da gledaju kako se par ljubi.

Par je međutim, uzvratio kritičarima, kojima su poručili da ih nije briga šta misle.

"Volimo se i ako vam se to ne sviđa, vaš problem", rekla je Dajana, dodavši da su ponosni polubrat i polusestra.

Otkrila je i da negativne reakcije dobijaju na dnevnoj bazi.

"Ljudima je teško da razumeju našu vezu, ali ljubav je ljubav. Teško je znati u koga ćete se zaljubiti", poručila je Dajana.

Inače, par nije u krvnom srodstvu i nisu svi protiv njihove veze - imaju i puno fanova koji ih podržavaju i brane njihov odnos.