Ljubavni horoskop do sredine jula: Ova dva znaka neka se spreme za nešto nevjerovatno

07:34, 01.07.2020.
Izvor: Blic
Ljubavni horoskop od 01. jula do 15. jula 2020. godine.

OVAN

Bićete osjetljiviji i sa velikom potrebom da vas neto prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, mučiće vas čežnja. Uz više otvorenosti i saradnje vaši bi privatni odnosi mogli napredovati, a vi srećniji. Razmislite.

BIK

Dosta vam je priče, želite preći na djela. No to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete doći uz pomoć kulinarskih delicija. Izgledan je izlazak na večeru.

BLIZANCI

Pokazaće se se da vaša najdraža osoba ima inventivne ideje. Prihvatićete ih i tako osvježiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvućićete odgovor na svako pitanje partnera.

RAK

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

LAV

Ako pokušate da stanete na kraj svemu što vas smeta, opet nećete postići mir. Pametnije je povući se i pričekati. Vaše samopouzdanje biće ovih dana na na testu, ali ljubavlju i vjerom u partnera sve ćete brzo savladati.

DJEVICA

Svojom potrebom da budete određeni i na zemlji ovih dana biste mogli povrediti i voljenu osobu. Imajte mjere pa ćete biti srećni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte sa prijateljima koji su inspirativni.

VAGA

Svoju sreću u životu podijelićete sa bliskim ljudima. Moguće je da ćete pozvati goste koje volite. Isto tako potrudećete se da budete ljubazniji u odnosu sa voljenom osobom. To će biti dobro prihvaćeno pa ćete poboljšati komunikaciju.

ŠKORPIJA

Vaš ljubavni život ovih će dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete jako maštoviti. Uspjećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

STRIJELAC

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato jer mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek poslije shvatiti da tu ima i nešto više.

JARAC

Neki će uletjeti u površnu vezu zbog se*sa u kojem će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.

VODOLIJA

Imaćete potrebu za sve više pažnje i ljubavi. Od grubosti spoljnjeg svijeta vi ćete bježati u svijet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Samce će mučiti povećane čežnje.

RIBE

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni potpuno da uronite u svijet mašte, a vaše će poveznice sa ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe bićete skloni idelizovanju voljene osobe, piše zena.blic.rs.