Svako je drugačiji

Kako se koji horoskopski znak ponaša kada se zaljubi?

07:55, 29.10.2019.
Izvor: Srpskainfo.com
Thumbnail
Svaki horoskopski znak zaljubljuje se drugačije i drugačije se ponaša kada voli. Nekome treba više vremena, neko se zaljubi tri puta u toku jednog dana, a neko ni mrtav neće priznati da je zaljubljen. Evo kako se ponaša koji horoskopski znak u ljubavi.

Ovan

Kad se zaljubi, onda ide do kraja. Ne plaši ga mogućnost da bi nešto moglo da krene pogrešno ili da bi mogao da bude povrijeđen, jer potpuno vjeruje u novu ljubav i ne želi da propusti ni minut te avanture.

Bik

Bik je i u ljubavi kao i u svemu ostalom spor i temeljan. Upoznavaće osobu mjesecima i provjeravati je. Bik ne daje tek tako svoje srce, za njega ćete morati da se pomučite.

Blizanac

Blizanac se zaljubi dok ste rekli “keks” i to otvoreno pokazuje. Svoju ljubav želi da pokaže cijelom svijetu i otvoreno govori o svojim osjećanjima.

Rak

Rak prolazi kroz čitav niz zbunjujućih emocija dok na kraju ne spozna da se zaljubio. Te emocije će u početku pokušavati da krije i od sebe i od partnera.

Lav

Kad se Lav zaljubi, zaljubi se do koske i ne suzdržava se ni u čemu. Tada ima potpuno drugačiji polet i stav, i ponaša se još samouvjerenije.

Djevica

Djevica je temeljna, baš kao Bik. Prije nego što se zaljubi, želi da potpuno upozna osobu, i želi da predvidi sve što bi moglo da se dogodi.

Vaga

Vagi je zaljubljivanje prirodna funkcija, kao i disanje. Zaljubljuje se bez napora, a tek kada stvari poprime ozbiljniji ton, Vaga počinje da se brine.

Škorpija

Kad se Škorpija zaljubi, zaljubi se duboko i strastveno. Opsesivno razmišlja o voljenoj osobi i boli je svaki sekund razdvojenosti. Kada Škorpija da svoje srce, partner mu postaje sve.

Strijelac

Strijelac ne voli ozbiljne stvari nikad, pa ni u ljubavi. Želi da se smije i zabavlja sa partnerom i želi da, i kada prođe ljubav, obje strane to prihvate lako i ostanu prijatelji.

Jarac

Jarac se zaljubljuje pažljivo i uz mnogo razmišljanja. Plaše se da ne ispadnu glupi pred voljenom osobom, brinu o svakom potezu i nemaju pojma kako treba da se ponašaju pa samo idu polako i nadaju se najboljem.

Vodolija

Vodolije se zaljubljuju tajno i neće nikom reći da su zaljubljeni sve dok nisu potpuno sigurni da je to to. Nekada uspiju da emocije sakriju i sami od sebe, pa se iznenade dubinom svojih emocija.

Ribe

Ribe su pažljive u zaljubljivanju jer žele da se zaštite. Pokušavaju da ne ponove greške iz prošlosti i često se plaše ljubavi.

Pročitajte i: