Astrologija

Jedan znak očekuje finansijski dobitak, drugi susret sa osobom iz prošlosti

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 24.10.2021.18:21

Nedjeljni horoskop donosi velike promjene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

OVAN

Možete da očekujete neke iznenadne preokrete na polju posla u narednom periodu. Pred vama je faza koja je povoljna za nova ljubavna poznanstva i početak veze.

Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, srce, krvotok, povišen pritisak i sve ono što je tome slično. Posavjetujte se sa ljekarom za svaki slučaj.

BIK

Ako se bavite privatnim poslom moguće je da ćete imati neke veće promjene koje niste baš planirali. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete svađe sa partnerom.

Na polju zdravlja vas očekuju problemi koji su vezani za probavni trakt, moguć je stomačni virus ili problemi sa crijevima. Jako je važno da vodite računa o ishrani.

BLIZANCI

Prekid nekog dogovora bi mogao u značajnoj mjeri da poremeti vaše poslovne planove. Kada je u pitanju ljubav dolazi do novog poznanstva i flerta sa osobom koja vam unosi neku nervozu.

Na polju zdravlja vas očekuju problemi vezani za disajne puteve, pluća, kašalj, bronhije, sinuse itd. Izbjegavajte cigarete i oko svega se posavjetujte sa ljekarom.

RAK

Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija kroz neki iznenadni dobitak. Na polju ljubavi niste sigurni šta želite i često mijenjate mišljenje što partnera nervira.

Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa disbalansom hormona, kao i problemi sa štitnom žlijezdom ali i sa grlom kao i sa urogenitalnim traktom koji vam takođe može biti osjetljiv.

LAV

Nailazi nepovoljna nedjelja za vaše polje posla. Moguće je da neće sve biti onako kako želite. Kada je u pitanju ljubav skloni ste čestim raspravama sa voljenom osobom.

Na polju zdravlja su mogući problemi sa glavoboljom, migrenom, kao i sa osjetljivim očima. Ako primijetite bilo kakve tegobe vezane za vid, obavezno se javite svom oftalmologu radi pregleda.

DJEVICA

Očekuje vas period koji je usporen na vašem polju posla, ne bi trebalo da imate veće promjene. Kada je u pitanju ljubav imate neke nerazjašnjene probleme sa voljenom osobom.

Na polju zdravlja vam dolaze neka otežanja vezana za cirkulaciju, kao i za probleme sa nogama, stopalima, zglobovima itd. Povedite računa o tome.

VAGA

Moguće je da ćete imati probleme sa nekim od saradnika i da vam komunikacija na poslu neće biti baš najbolja. Na ljubavnom planu možete da očekujete usporena dešavanja i kočnice.

Kada je u pitanju zdravlje, osjetljive tačke su vam vezane za centralni nervni sistem ali isto tako i za oči, krvni pritisak, a mogući su i problemi sa osetljivim nožnim zglobovima.

ŠKORPIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete da ćete imati novo poznanstvo vezano za neko javno mjesto.

Na polju zdravlja vam se vide problemi sa kičmom, tegobe vezane za ukočenost, reumu, išijas i slična stanja. Na vrijeme se posavjetujte sa vašim fizioterapeutom oko svega.

STRIJELAC

Pred vama je period u kojem vam naglo može doći neka ponuda za posao u inostranstvu. Na polju ljubavi možete da očekujete zanimljiva dešavanja i neobavezne avanture.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da imate tegobe koje su vezane za jetru, pluća, žuč, ali isto tako i za osjetljiva kolena. Preporuka je da maksimalno izbjegavate alkohol.

JARAC

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku za značajno materijalno poboljšanje i stabilizaciju. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete novu ponudu za vezu.

Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa bešikom, bubrezima, urogenitalnim traktom. Možete biti podložni upalnim i bolnim stanjima, kao i nekim novim infekcijama pa se čuvajte.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete imati prekid saradnje na koju ste računali. Kada je u pitanju ljubav, pred vama je faza u kojoj će odnos sa voljenom osobom biti vaša slaba tačka.

Na polju zdravlja su mogući problemi sa osjetljivom kožom, iritacijama, alergijskim reakcijama ili nekim neobičnim promjenama na koži. Posavjetujte se sa vašim dermatologom.

RIBE

Imate mnogo poslovnih obaveza tokom ovog perioda ali ćete uspjeti da završite sve na vrijeme. Na polju ljubavi dolazi do iznenadnog susreta sa osobom iz prošlosti.

Kada je u pitanju zdravlje, moguć je manji pad imuniteta koji možete da prevaziđete. Povećajte unos vitamina, odmarajte malo više i sa svojim ljekarom se detaljnije posavjetujte oko terapije, piše "Telegraf.rs".