Od 21 čas na ATV-u

Goca Tržan u "Mojih 5 minuta"

15:08, 14.11.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Gledaoci Alternativne televizije uživaće večaras od 21 čas u specijalnom izdanju popularnog zabavno-dokumentarnog serijala sa elementima game show-a "Mojih 5 minuta", budući da se kreativnoj ekipi pridružuje pop-diva Goca Tržan u ulozi "poznate ličnosti". Goca će imati nimalo jednostavan zadatak, podjednako kao i kreatori preostalih pet biznis ideja.

Takmičari će večeras morati da osmisle biznis plan u koji će ovoga puta inkorporirati poznatu ličnost, dok će Goca na kraju morati da procijeni ko ne ide dalje u sljedeći krug takmičenja.

U ovaj zanimljiv serijal ušlo je četrnaest takmičara iz svih krajeva BiH koji kroz različite zadatke nastoje žiriju što bolje da prezentuju svoju biznis ideju, a njihov cilj je nagrada u iznosu čak 100.000 KM.

Važno je istaći da je ideja serijala pokazati javnostima kako za dobru poslovnu ideju ima prostora na tržištima, te da napuštanje zemlje "trbuhom za kruhom" nije rješenje. Takođe, ovaj serijal je obojen pozitivnom energijom sa naglašenim afirmativnim kontekstom.

Ne zaboravite gledati, jer postaje dramatično - ATV, večeras od 21 čas.