Dnevni horoskop

Blizanci su uspješni, svi gledaju u Djevicu!

07:15, 21.05.2019.
Izvor: novosti.rs
Thumbnail
Pogledajte šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene.

OVAN

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste isprobali u prošlosti, prihvatate sve kao veliki izazov. Dokazaćete sebi, a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalijećite se jer niste bezgrešni.

BIK

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, danas vam ne sljeduju krupniji pomaci osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

BLIZANCI

Uspješni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se riješiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi projekti, kao i potpuno nova poznanstva.

RAK

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precijenili ste svoje mogućnosti, pa htjeli vi to ili ne, bićete prinuđeni da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah.

LAV

Muče vas neraščišćeni odnosi s prijateljima koje odavno poznajete. Ne preostaje vam ništa drugo nego da ozbiljno porazgovarate o svemu. Situacija nije lako rješiva jer vas za nju vezuju životne okolnosti na koje ne možete da utičete.

DJEVICA

Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svjesni da neke ljude ne možete poštedjeti iako oni to ne zaslužuju. Ne miješajte emocije i posao.

VAGA

Pred vama su sastanci i razgovori od kojih očekujete možda previše. Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje vi niste u stanju sami da razriješite.

ŠKORPIJA

Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rješenje. Ozbiljan razgovor bi bitno riješio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve.

STRIJELAC

Imate priliku da otputujete, ali ne daleko od mjesta gde živite. Niz razgovora u kojima ćete vi voditi glavnu riječ završiće se tako što ćete uspješno završiti važan posao koji će vam u perspektivi bitno poboljšati finansije.

JARAC

Da biste postigli ono što želite neophodno je da zatražite pomoć osobe koja je, statusno, daleko iznad vas. Vi tu osobu dugo poznajete, ali tek danas je moguća prilika da napravite konkretan korak i zatražite ono što odavno želite.

VODOLIJA

Vaša pozitivnost privlači i one osobe čiji motivi nisu skroz dobronamjerni. Ne iznosite privatne podatke, naročito ako se radi o nečem što se tiče vašeg ljubavnog života. Neočekivani susret vam može na djelu pokazati koliko je svijet mali.

RIBE

Privlači vas osoba koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da vi uvijek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte sebe već svoje romantično raspoloženje usmjerite na nešto praktičnije.