Nedjeljni horoskop

Bik je okružen sukobima, Blizanci su nervozni, a Raka čeka promjena

10:00, 08.09.2019.
Izvor: novosti.rs
Thumbnail
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao Pred vama je zvanična vijest koja stiže od osoba koje su po hijerarhiji iznad vas. Bilo da se radi o priznanju, diplomi ili nečemu sličnom, vama to otvara nove šanse za dalji profesionalni razvoj. Svjesni ste da ste na pragu velikih promjena koje će vam donijeti novu poziciju i posebnu satisfakciju na koju ste tako dugo čekali.

Ljubav Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, pred vama je nedelja prepuna dinamike. To vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, ne nedostaje. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati spektakularne rezultate, pa zbog toga usporite tempo i izbjegnite ubjeđivanja.

Zdravlje Gastritis.

BIK (21.4 - 21.5)

Posao Okruženi ste nesporazumima i sukobima. Najpametnije je da izbjegavate situacije u kojima vi donosite odluke. Ako ste, u obavljanju svog posla, učesnik u saobraćaju, naoružajte se strpljenjem, jer ćete svuda kasniti. Osim toga, ne krećite nigdje prije nego što proverite vozilo. Držite se podalje i od službenih lica, jer najbezazlenije situacije mogu da se iskomplikuju.

Ljubav Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Svjesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vrijeme da odlučite šta dalje. Možda vaše oklijevanje dolazi iz preozbiljnog stava o životu i ljubavnim odnosima uopšte. Opustite se i uživajte u sadašnjosti.

Zdravlje Malaksalost.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao Svjesni ste da ste skloni previdima. Da biste izbjegli komplikacije, uključite u svoj rad saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspjeh je moguć jedino na takav način. Zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom, tako da je uspjeh izvjestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak, naročito krajem nedelje.

Ljubav U odnosu s voljenom osobom nešto nedostaje. Osjećate da se atmosfera promijenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto što je izvjesno i nedodirljivo. Posvetite se voljenoj osobi prije nego što bude prekasno.

Zdravlje Nervoza.

RAK (22.6 - 22.7)

Posao Na pragu ste promjene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ipak, prelazak na novo neće stići preko noći. Pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike ali i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalijećite se jer ćete kompletnu i pravu sliku spoznati tek nakon što prevaziđete prvobitno razočaranje.

Ljubav Pošto ste ove nedelje skloni pogrešnom zaključivanju, savjet je da se ne upuštate ni u kakve diskusije ili rasprave s voljenom osobom. Osim toga, tranzitni aspekt koji vas ovih dana muči, opisuje laži, tajne i skandale. Pazite šta i kome pričate ili povjeravate.

Zdravlje Nesanica.

LAV (23.7 - 22.8)

Posao Slabo se snalazite u haosu u kojem ste se našli. Stagnirate na mjestu gdje ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosjećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su u izgledu neprijatnosti u vidu kazni ili opomena o zaostalim dugovanjima.

Ljubav S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona pokreće ozbiljne teme. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega, pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam ozbiljan nesporazum, a nekima i ozbiljna ljubavna kriza.

Zdravlje Premor.

DJEVICA (23.8 - 22.9)

Posao Čini vam se da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspjeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima. Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno realizujete.

Ljubav Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, odgovornost za sve preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procjenjujete situaciju. Nestabilnost u ljubavnom životu može da poremeti i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

VAGA (23.9 - 22.10)

Posao Pazite šta pričate jer vaše riječi mogu biti zloupotrebljene. Nije vam lako da se obuzdate ali trenutno je najbolje da ćutite. Potrebna vam je promjena i svjesni ste da je ona blizu. Strahovi vam ne dozvoljavaju da napravite prve korake, iako vam ideje ne nedostaju. Usplahirenost i nervoza su prolazni, a s njima i vaša neodlučnost o tome šta dalje činiti.

Ljubav Intrigira vas neko nov i ovih dana pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalijećite se u nove emotivne pustolovine, naročito ako još niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu postati nepremostiva prepreka za novu ljubavnu vezu.

Zdravlje Pazite se povreda.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Posao Nakon preraspodjele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena. Osim toga, tranzitni aspekti na nebu najavljuju neočekivane i prisilne promjene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne podliježite pritisku, ne zaboravite da je svaki kraj jedne faze istovremeno i početak druge.

Ljubav Glavna tema na ovom životnom polju su neke neiskrenosti ili prećutkivanja, bilo vaše ili da potiču od voljene osobe. Neizvjesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje se možete osjećati čak i bolesno. Kriza je prolazna, bez dugoročnih posljedica.

Zdravlje Glavobolja.

STRIJELAC (23.11 - 21.12)

Posao Atmosfera u vašem polju posla postaje napeta. Ako prihvatite situaciju, to će vam se u budućnosti isplatiti. Ipak, izbjegavajte ulaganja i finansijske transakcije, jer možete biti žrtva prevare. Sa svih strana vam isporučuju račune - provjerite svaki, jer su neki od njih pogrešni. Taman kada pomislite da ne možete više, situacija će se stabilizovati.

Ljubav Oslanjate se na partnera, umjesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbijedite sopstvenim snagama. Možda bježite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svjesni ste da to može da poremeti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje Bolovi u sinusima.

JARAC (22.12 - 20.1)

Posao Ovaj period nije povoljan za pokretanje novih poslova jer vas stiže osjetan pad energije. Vrijeme je da napravite ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svjesni da vaš trud i zalaganje na radnom mjestu nisu prošli neopaženo. Ipak, za konkretne rezultate svega moraćete još malo da sačekate.

Ljubav Veza od koje ste mnogo očekivali postaje naporna. Voljena osoba više nije raspoložena kao ranije, iako djeluje da ona vas više voli nego vi nju. Teško vam je da uživate u tome, postajete svjesni da su tuđa očekivanja za vas veliko opterećenje. Sve ovo može biti razlog da razmislite o prekidu.

Zdravlje Alergija.

VODOLIJA (21.1 - 19.2)

Posao Izvjesni su iznenadni prilivi novca, ali istovremeno i troškovi. Podršku možete pronaći u krugu poslovnih saradnika koji su vam postali i prijatelji. Bez obzira na izazove, uživate u značajnom prilivu energije koja vam je nedostajala. Pristižu i nove obaveze, pa je pred vama naporan rad za koji, bar za sada, nećete biti bogato nagrađeni.

Ljubav S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Ne dozvolite da vas nestabilno raspoloženje navede na ishitrene poteze, naročito ovih dana. Uskoro će se okolnosti promijeniti, pa nije mudro donositi važne odluke sve dok ne vidite s čim, zaista, raspolažete.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

RIBE (20.2 - 20.3)

Posao Razmišljate u kom smjeru da nastavite dalje, pa ste zbog te dileme pod velikom tenzijom. Nemate mnogo vremena za kolebanje, morate brzo da reagujete. Ne trošite vrijeme na strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte ono što duša pokušava da vam kaže. Rješenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi uporno vjerujete da je poznato zlo bolje od nepoznatog dobra.

Ljubav Vaša žudnja za promjenom može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko ne budete kontrolisali velike emotivne oscilacije običan razgovor može prerasti u ozbiljan sukob poslije koga nema nazad. Ako je moguće, ovih dana izbjegnite susret sa partnerom.

Zdravlje Problemi s očima.