Ljubica Rajković

Završava fakultet sa prosjekom 10, a sada predstavlja Srbiju na izboru za "Mis svijeta"

16:46, 10.08.2019.
Izvor: ATV
Među mnogobrojnim ljepoticama, Ljubica Rajković je odabrana da predstavlja svoju zemlju na najprestižnijem svjetskom izboru "Miss Earth".

Prelijepa 25-godišnjakinja rodom je iz Sente, a završava studije srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, sa prosječnom ocenom 10. 

Sem zanosnim izgledom, žiri je osvojila energijom kojom zrači, vedrim duhom, predivnim osmijehom, skromnošću i nonšalantnim ponašanjem. 

Za sebe kaže da je iskrena, komunikativna, druželjubiva i izuzetno uporna. Zaljubljenik je u knjige, putovanja, životinje i prirodu.

Avanturističkog je duha i voli da upoznaje nova mjesta i nove ljude. Modelingom je počela da se bavi iz hobija, a na kraju je hobi prerastao u ljubav. 

"Zaista ne mogu da opišem količinu sreće i uzbuđenja. Još uvek ne verujem da je moj san postao java i mogu da kažem da je osećaj neverovatan. Imam veliku odgovornost i daću sve od sebe da svoju predivnu zemlju, kojom se ponosim, predstavim svetu u najboljem svetlu", kaže Ljubica.

Na svakom takmičenju osvojila je glavnu nagradu, krunu i lentu, i svaki put je žiri u njoj prepoznao kompletnu osobu, pa je dobijala maksimalan broj bodova. 

Danas prelijepa Ljubica posjeduje titule Mis Srbije, Mis Balkana i Top model Evrope. Govori tri strana jezika, u slobodno vrijeme piše poeziju, a ljubav joj je glavna inspiracija u životu.

Uskoro je čeka put na Filipine, gdje će takmičenje za "Mis sveta" i biti održano. Tamo će boraviti punih 30 dana, od 26. septembra do 26. oktobra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bebalingerie 👙🌞🌊

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on Aug 1, 2019 at 2:05am PDT

Izbor za "Miss Earth", u kome učestvuje 146 zemalja, prenosi američka televizija Fox, a prenos putem malih ekrana prati više od dvije i po milijarde ljudi.