Važe za najelegantniji današnjice uprkos činjenici da nisu skladni ni u visini ni u godinama

08:52, 17.03.2021.
Izvor: novosti.rs
Holivudski parovi puni su intriga i o njima se često spekuliše, ali o ovom paru mnoge se pronaći samo naslovi koji hvale njihov stil i eleganciju gdje god da su se zajedno pojavili uprkos činjenici da nisu u skladu ni prema godinama ni prema visini.

Naime, glumac Džejson Stejtam i manekenka Rouzi Hantington Vajtli počeli su romansu 2010. godine, a potvrdili su vjeridbu 2016. godine. Sljedeće godine objavili su da je na putu njihovo prvo dijete, da bi sina Džeka Oskara Stejtama dobili već naredne godine,  24. juna kada se manekenka porodila u potpunoj tajnosti.

Ono što bode oči mnogima je razlika u godinama, odnosno podatak da je Džejson stariji od Rouzi punih 20 godina, ali isto tako i značajno niži u visini od svoje izabranice, posebno kada je manekenka na štiklama.

Uprkos svemu, o ovom paru ne pojavljuju se ni tračevi ni spekulacije. Na naslovnim stranama nađu se iskljičivo zbog svojih poslovnih i privatnih uspjeha, ali i savršeno odabranih stajlinga na svečanostima na kojima se zajedno pojavljuju. Upravo zato, ovaj bračni par s razlogom se smatra najelegantnijim parom današnjice.