Moda

Trendi karirani komadi

  • 18.06.2021.19:56

Početak ljetne sezone unio je brojne promjene u našu garderobu, ali nam i donio neke uzbudljive nove trendove. Brojnim kolekcijama high street brendova zavladale su raskošne boje te razigrani uzorci koji će začiniti svaku ljetnu kombinaciju.

Kada govorimo o uzorcima, za ljeto su tipični cvjetni motivi te vesele tačkice, no ove sezone jako su popularni i neki drugi motivi, a lično se ističe karirani uzorak. Iako su karirani komadi češće dio nekih jesenskih kolekcija, ove sezone dolaze i u ljetnom izdanju i izgledaju zaista odlično.

Od romantičnih topića pa do upečatljivih haljina, karirani komadi vladaju ponudom high street brendova, a unijeće dozu razigranosti u baš svaki ljetni outfit. Najčešće dolaze u svijetlim i pastelnim nijansama ili pak u klasičnoj crno-bijeloj kombinaciji.

Karirani uzorak dobro izgleda u spoju s haljinama svih dužina, a takve modele obožavaju nositi i brojne trendseterice. Bez obzira na to odabereš li haljinu, bluzu ili pak hlače, s kariranim uzorkom ovog ljeta nećeš pogriješiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Tagovi: