Evo nekih savršenih rješenja

Radost i noćna mora: Šta obući za posebne prilike

07:44, 10.04.2019.
Izvor: novosti.rs
Thumbnail
Posebne prilike su i radost i noćna mora za mnoge dame. Ako imaju efektnu suknju, shvate da nemaju odgovarajuću bluzu uz nju. 

Ukoliko kao adut izvlače divnu snježnobijelu košulju, ispostavi se da im nedostaju dovoljno elegantne pantalone. Otuda je svečano odijelo savršeno rješenje za razne događaje na kojima se očekuje određeni "dres kod".

Možete da se opredijelite za jednobojna, ove sezone naročito za žuto, ali koje ima zanimljive ukrase poput perli našivenih po šavovima pantalona i sakoa ili, recimo, mnoštva staklića. Dozu elegancije uvijek daju u dugmad presvučena tkaninom od koje je sačinjeno odijelo.

Nećete pogriješiti ni sa dezeniranim na kojem preovlađuje plava boja ili sa kompletno plavim uz koje, na primjer, možete da ponesete elegantnu košulju sa satenskom kragnom.

Najsvečanije će, ipak, djelovati crno-bijelo odijelo sa zanimljivim duplim reverima poput skulpture. A kada je riječ o kroju pantalona, u ponudi su "cigaret", pa modeli sa širokom nogavicama, sa ili bez falti, koje se blago šire od koljena...