Na šta treba da pripazite

PRAVO je vrijeme da izaberete NOVI kupaći

07:33, 05.06.2019.
Izvor: novosti.rs
Thumbnail
Mnogi već planiraju odlazak na more, a ono što će svako spakovati u kofer je kupaći kostim. 

Ukoliko ste punije građe, evo nekoliko savjeta kakav bikini bi bio idealan za vas. Izbjegavajte modele koji se sjaje, jer ćete u njima izgledati još krupnije. Želite li da istaknete određeni dio tijela, izaberite bikini živih boja, a za prikrivanje nedostataka tamnije nijanse.

Ženama tankog struka i jačih oblina najbolje pristaju minijaturni kupaći kostimi sa "trouglovima" na grudima ili jednodelni sa prorezom oko struka. Dobar izbor su i modeli sa dubljim gaćicama, jer prikrivaju višak na stomaku. Ukoliko se opredijelite za jednodjelni kupaći kostim, poželjno bi bilo da ima otvorena leđa.

Dame sa velikim grudima trebalo bi da izbjegavaju gornji dio bikinija sa tankim trakama koje se vezuju oko vrata. Najbolji odabir su oni sa dubljim korpama. S druge strane, male grudi izgledaće bujnije u modelima sa umecima u korpicama, a dobrodošle su i jarke boje i ukrasi. Kod malih grudi i veće zadnjice najbolji izbor su gaćice trouglastog oblika koje se vezuju sa strane i gornji dio s umecima ili u obliku trake.