Kaputi, šeširi, haljine…

Poznati stilista otkrio zašto Kejt Midlton najčešće nosi zeleno

09:41, 04.05.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Thumbnail
Kada je Kejt Midlton postala zvanično član kraljevske porodice znala je da je čeka velika obaveza i da se mora pozabaviti svojom odjećom, a ono što su britanski mediji primijetili je da vojvotkinja od Kembridža najviše preferira zelenu boju.

Pokazala je kako se ova boja odlično može iskombinovati i za opuštene dnevne varijante od jaknica i pantalona, pa sve do svečanih haljina i kaputa.

Stilista poznatih Lukas Armitaž ukazao je na to da ova boja sjajno ističe boju kose vojvotkinje i njenu boju kože i da je često obučena u ovu boju od glave do pete.

"Zelena je odlična boja za Kejt jer laska njenoj boji kose i kože i daje joj svjež i zdrav sjaj. Možda djeluje staromodno, ali ona je pravi dokaz da treba forsirati boju koja vam daje sjaj i ističe vašu ljepotu", rekao je stilista.

Kejt često nosi zelene kapute, šešire i haljine koje kombinuje uz bež ili crne salonke. Tu su i modni dodaci poput šalova i torbica koje su često zelene, a oblačenje u jednu boju od glave do pete ovaj stilista označava kao odličan izbor kada želite ostaviti dobar utisak.

Veliki broj žena odlučuje se da se od glave do pete obuče u crno, plavo ili sivo, dok zelenu boju mnoge izbjegavaju jer se ne slaže sa svim nijansama kože.