Prošao kroz seriju teških estetskih operacija

Potrošio hiljade da bi izgledao kao "kralj popa" FOTO

07:26, 30.01.2019.
Thumbnail
Kako bi bio što sličniji pokojnom "kralju popa" Majklu Džeksonu, 22-godišnji Argentinac Leo Blanko prošao je kroz seriju teških i skupih estetskih operacija na koje je do sada, prema sopstvenom priznanju, potrošio oko 30.000 dolara.

Novac zarađuje nastupajući kao imitator kralja popa, a troši ga da bi izgledao kao on. 

I dok donekle zna koliko je potrošio na operacije, nema ni približnu ideju koliko je do sada potrošio na različite kozmetičke preparate koji mu pomažu da bi izgledao kao slavni muzičar. 

"Kada jednom kreneš s operacijama, nema granica. Nemoguće je operisati se samo jednom ili dvaput, uvijek želiš još", rekao je Leo novinarima brojnih svjetskih medija koji su se zainteresovali za njega. 

Leo je do sada imao jedanaest plastičnih operacija. Dve su bile potrebne kako bi korigovao uši, četiri zahvata obavio je na nosu, prošao je dva tretmana hijaluronskom kiselinom i botoksom kako bi promijenio jagodice. Imao je i tri liposukcije. 

Mladić koji sebe smatra umjetnikom na taj način je, zaista, privukao pažnju na sebe, pa na društvenoj mreži Instagram ima više od 40.000 pratilaca, a taj broj svakodnevno raste. Priznaje da je sve što danas radi rezultat problema sa samopouzdanjem koje je imao u tinejdžerskim danima. 

“Nikada nisam imao mnogo prijatelja u školi. Mislio sam da nešto nije u redu sa mnom ili mojim tijelom. Išao sam u teretanu, farbao kosu u plavo, sve kako bih izgledao bolje. Iako sam završio mišićav i plav, moji vršnjaci nikad se nisu zainteresovali za mene. A danas sam okružen ljudima koje volim i koji me vole”, rekao je Leo za Dejli miror, prenosi Jutarnji.

Nije bilo kraja operacijama 

Kako kaže, operacijama nije kraj. Smatra da bi trebalo da prođe još tri operacije nosa, a vjeruje da bi trebalo da “doraditi” i bradu. Takođe, htio bi da ima još podignutije obrve, ali vjeruje da se to može uraditi “običnim” injekcijama. 

“To je vječna borba između onoga što ja želim, onoga što žele moji roditelji, te onoga što su ljekari spremni da učine. Do sada je bilo teško, ali moj san toga je vrijedan, uprkos svim problemima”, poručio je.

Ne želi da umre na operacijskom stolu 

Naime, njegova majka, Adrijana Karuso nije ni najmanje zadovoljna onime što Leo radi, te je zabrinuta za svog sina. 

“U redu je što je obožavatelj Majkla Džeksona, što ga imitira, ali da li su plastične operacije stvarno potrebne? Zabrinuta sam jer o tim zahvatima govori tako opušteno kao da ide na tretman u frizerski salon. Bojim se da će jednog dana umrijeti za vrijeme jedne od tih operacija”, rekla je njegova majka. 

Otkako je bio dječak, Leo je bio oduševljen Majklom Džeksonom. Već sa 15 godina je izvodio njegove hitove. 

“Za mene je Majkl više od umjetnika”, objašnjava svoju potrebu za takvom drastičnom transformacijom mladi Argentinac.