Ovo je PET najmodernijih boja za jesen i ZIMU: Za njih ne postoji ROK TRAJANJA

09:29, 21.11.2020.
Konačno je pred nama sezona koja favorizuje praktičan pristup i na pijedestal stavlja vanvremenske boje. To, naravno, ne znači da će biti dosadne, ali znači da je akcenat na bojama koje nemaju rok trajanja i možete da ih nosite više sezona.

Zagasita bež

Boja peska je neutralna boja koja uopšte ne ostavlja utisak dosade, već je u isto vreme i nežna i energična. Možete da je nosite od glave do pete, a naš savet je da se ipak nađe na gornjim delovima.

Narandžasta

Videli smo je na Nedelji mode u Njujorku, lako se kombinuje, podiže raspoloženje, deluje kreativno. Odlično se uklapa i sa bogatim zemljanim tonovima i sa jarkim bojama, pa je kombinujte zavisno od utiska koji želite da ostavite.

Klasična plava

Boja poput večernjeg neba nezaobilazna je u jesenjim kolekcijama. I nju smo videli na Nedelji mode u Njujorku. Za nju jedino možemo da kažemo da je svestrana.

Magenta ljubičasta

Ljubičasta se provlači kroz sezone u različitim nijansama. Ovog puta kao magenta, intrigantna i upečatljiva. Ipak, naš savet je da, bez obzira na trend, birate nijansu ljubičaste koja vam najbolje stoji.

Zelena

Podseća na morske dubine, nikog ne ostavlja ravnodušnim, stoji svima. Ovakva nijansa plavozelene uvek deluje samouvereno. (zena.blic.rs)