Obogaćene drugim kombinacijama

Nosite crno bijele kombinacije

17:18, 25.09.2019.
Izvor: novosti.rs
Svesti odijevanje na samo na jednu ili dvije boje može djelovati prilično nemaštovito, pod uslovom da nije riječ o kombinaciji crne i bijele.

E, to se već naziva klasikom, koja čak i kada je riječ o sportskim komadima odjeće, unosi dozu elegancije u kompletan izgled.

Crno-bijele kombinacije sada su obogaćene tufnama, trouglovima, kvadratima, krugovima, prugama... I sve to može da se nađe na jednom modelu, što isključuje monotoniju "šahovskog" svijeta. Asimetrične tunike, lizeze i košulje uparuju se uglavnom sa pantalonama, bilo jednobojnim sa širim nogavicama ili dezeniranim dvobojnim u vidu stilizovanih šalvara. Podrazumijeva se, svečaniji izgled postiže se suknjama i haljinama koje su, takođe, crne, bijele ili izrađene od tkanina koje posjeduju samo ove dvije boje. A čak i kada se od glave do pete odesene u kožu, možete da ispoštujete ovaj modni trend. 

U ponudi je brušena koža, nalik na od suše ispucalu zemlju koja, da bi se izbjegla monotonija, na jakni može da bude umjerenijih šara a na pantalonama nešto izraženijih ili obrnuto. Takva može da bude i obuća i tašna, ali vodite računa da ne pretjerate. Neka barem jedan komad odjeće i modni detalj budu jednobojni, po mogućstvu crni, kako bi cijela kombinacija došla do izražaja.