Igra materijala i boja

Nema pravila: Ove godine sve pantalone su hit

07:21, 01.02.2019.
Izvor: novosti.rs
Thumbnail
Pravila, barem kada je riječ o ovogodišnjem hit modelu pantalona, nema. Volite li one sa niskim strukom, koji je već godinama moderan, slobodno nastavite da ih nosite.

Ako ste pak čeznuli za povratkom modela čiji pojas prekriva liniju pupka, najzad ste u mogućnosti da ga nabavite i njime prikrijete nesavršenost struka. I kada je riječ o nogavicama, na raspolaganju su vam pantalone sa uskim, širokim, kraćim, dužim...

Na prvi pogled djeluje kao da je kreatorima ponestalo ideja, pa su eksperimentisali sa svim oblicima i dužinama, ali naravno da nije tako. Pojedini su se poigrali sa materijalima u jarkim bojama, sve su ih uklopili u jedan model i tako učinili veoma efektnim. 

Slično su uradili i dizajneri kojima je koža omiljeni materijal - kombinovali su i po tri-četiri boje na jednom paru. Mnogi su upotrijebili ovosezonski adut, karo materijal, i izmaštali pantalone klasičnog kroja, takozvane cigaret ili ležernije, vrećaste. 

Za svečanije prilike, osim crnih, tu su i modeli u boji srebra i bakra, a na modnu scenu vratile su se i pantalone sa faltama. Eleganciju ćete naglasiti uparujući ih sa košuljama, a za ležerniji izgled odaberite džempere.