Naomi Kembel otkrila tajnu svoje linije i šokirala

21:55, 23.04.2020.
Da li ste se zapitali šta je tajna fit linije Naomi Kembel? Modna zvijezda je to upravo otkrila i prilično je šokantno.

Naomi Kembel (49) je prilično specifičan način ishrane iznijela u intervju za britanski San.

"Ručak je moja večera, jer ja u stvari jedem jednom na dan", rekla je Naomi Kembel i otkrila da sebi, ipak, daje malo oduška:

"Nedjelja je moja poslastica, pa pravim deserte, kolače, pudinge".

Ipak, u njenom slučaju "malo oduška" treba shvatiti krajnje uslovno jer je modna zvijezda poručila:

"Jedem kada osjećam da treba da jedem, ne izgladnjujem se. Ako želim da neki dan uopšte ne jedem, onda samo pijem vodu ili sok. Zavisi kako se osjećam. Ako je napolju vurće, ponekad uzimam samo sok. Nikada ne planiram. To može da bude jedan dan ili dva dana nedjeljno. To je samo kada osjetim da tako treba.

Podsjećanja radi, Naomi je pred reviju 2013. 10 dana jela samo povrće i voće. Predano trenira, ali izbjegava teretane jer je u njima veoma nervozna.

Tajna njene ljepote je i svakodnevna kupka od Epsom i košer soli (ova posljednja je dosta krupnija od obične kuhinje soli) i sirćeta. U kadi se zadrži 30 minuta, a od soli i sirćeta pravi i piling za lice.

Naomi bez sumnje sjajno izgleda, ali njene savjete ne treba primjenjivati – em oni važe sigurno samo u njenom slučaju, em ne treba zaboraviti da je čuvena manekenka dio šou- biznisa, a sve što je "šoubiz" nije uvijek tako kakvim se predstavlja, prenosi Žena Blic.

Ne zaboravite: Uravnotežena ishrana sa tri obroka i dvije užine dnevno osnova je zdravog života.