Njujork

Najluđe kombinacije na crvenom tepihu u Njujorku

  • Izvor: Super žena
  • 14.09.2021.18:16

U organizaciji Metropolitena (Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute) u Njujorku i američkog magazina "Vog", Met gala veče bez sumnje je jedan od najvećih događaja u godini, a crveni tepih i kultne stepenice mjesto su na kojem se svake godine mogu vidjeti najekstravagantnije kreacije s potpisom najprestižnijih modnih kuća i dizajnera.

Prošle godine Met gala je bila odložena zbog pandemije korona virusa, a ove godine najveći modni događaj se s prve nedjelje u septembru preselio na 13. septembar.

Elita Njujorka i hollivudske zvijezde vratile su se na crveni tepih i kultne stepenice Metropoliten muzeja.

Američki "Vog" sa oduševljenjem je dočekao izgled Rijane i opisao ovaj model modne kuće "Balengijaga" kao čaroban.

Rijana je nosila preveliki kaput-jaknu sa odgovarajaćom zimskom kapom, dok je njen dečko bio ogrnut specijalno rađenim ćebetom za ovu priliku. I ovaj model, kao i model Kim Kardašijan, radio je isti dizajner - Demna Gvasalija.

Kim Kardašijan je ponovila svoj čudan stajling i pojavila se u crnoj haljini s potpisom kuće "Balensijaga", uz koju je nosila odgovarajuću masku preko lica i plašt.

"Potpuno skrivajući njene crte lica i građu, ova kombinacija je rijaliti zvijezdi dala nešto što ona dugo nije imala - anonimnost", zaključili su iz američkog "Voga".

Kim je u sličnom izdanju snimljena i juče u hotelu "Ric" u Njujorku. 

Na crvenom tepihu se pojavila u društvu dizajnera iz "Balensijage", koji je takođe bio maskiran pa su mnogi na početku pomislili da ju je dopratio Kanje Vest.

Ipak, izvori su za američke medije otkrili da je upravo Kanje bio taj koji je upoznao dizajnera i Kim i podstakao je da pogura granice modnog svijeta.

Vjerovali ili ne, njen modni stil na njenom Instagramu već je lajkovalo više od tri miliona ljudi.