U trendu

Kupaći kostimi: Povratak u osamdesete

11:05, 30.06.2019.
Izvor: novosti.rs
Thumbnail
Sve i da vam je tijelo u top-formi, ovog ljeta na plaži ćete sakriti znatno veću površinu kože nego prethodnih godina. Tako, naime, nalaže modni trend, a najviše će mu se obradovati dame koje žale što im stomačić nije ravniji.

Ako se opredjelite za dvodjelne modele kupaćih kostima, računajte na to da je donji dio toliko dubok da će sigurno prekriti pupak. Uz to, kako je na bokovima poprilično podignut, vizuelno će izdužiti noge i učiniti vas višom nego što jeste. 

Thumbnail

Gornji dijelovi su najrazličitiji - sa bretelama ili bez njih , pertlaju se, vezuju, imaju karnere... Sa dvodjelnim, potpuno se ravnopravno takmiče jednodjelni, koji pokazuju svu ljepotu ženskih bokova, nalik na one kakve su osamdesetih nosile zvezde serije "Čuvari plaže". Bilo da su napred otvoreni sve do struka ili da otkrivaju samo mali dio dekoltea, uglavnom se sa njih vijore karneri.

Najzastupljeniji su modeli u crvenoj, žutoj, bijeloj, boji kože i lavande (često su gornji i donji dio dvodjelnih izrađeni u različitim bojama), a od dezena preovlađuju cvjetni i prugasti.